"KÉPVISELŐ-TESTÜLET" címkével ellátott hírek
A gyomaendrődi képviselő-testület soros, rendes ülését 2017. október 26-án tartotta. Nem sok, de fontos napirendi pontokról születtek döntések.
2017. június 29-én a gyomaendrődi képviselő-testület megtartotta nyári szünet előtti, utolsó ülését. Harminchét napirendi pontból három pontot zárt ülésen tárgyaltunk.
Képviselő-testületünk 2017. május 25-én megtartott ülésén Czank Gábor atyának, Gyomaendrőd Közszolgálatáért Elismerő Oklevelet adhattam át, melyre az Egyházközösség terjesztette fel.
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete CZANK Gábor római katolikus lelkész, plébános tevékenységét a gyomaendrődi Jézus Szíve Katolikus Templom képviselő-testülete jelölésére, Gyomaendrőd Város Közszolgáltatásáért Kitüntető Oklevéllel ismerte el. A kitüntetést a képviselő-testület májusi ülésén adta át Toldi Balázs polgármester.
2017. április 27-én tartotta a gyomaendrődi képviselő-testület április havi ülését. Elfogadták a 2016. évi zárszámadási valamint az önkormányzati gazdasági társaságok beszámolóit is.
A békéscsabai önkormányzati képviselők úgy határoztak: a gyanús ügyletek tárgyában feljelentést tesz a közgyűlés ismeretlen tettes ellen zugírászat, csalás, hűtlen kezelés, hanyag kezelés és számviteli fegyelem megsértése miatt – minderről a behir.hu oldal adott hírt.
A megyeszékhely képviselő-testülete október 29-én tartja soron következő ülését, a kiemelt fontosságú előterjesztésekből szemezgettünk. A fajsúlyos témák között előre tolakszik például a Médiacentrum Kft. működéséről és üzleti tervéről szóló pont, vagy éppen a Csaba kártya tervezett bevezetéséről szóló bumeráng-anyag.
Nem fogadta el a bizottsági struktúráról szóló önkormányzati határozatot sem Budapest XV. kerülete önkormányzatának képviselő-testülete péntek délutáni alakuló ülésén. .
Annyi beruházás valósult meg Újkígyóson az elmúlt négy évben, hogy szinte felsorolni is alig lehet. A kiegyensúlyozott, adósság nélküli gazdálkodással működő település minden olyan pályázati lehetőséget megragad, amit csak lehet, ennek is köszönhető, hogy mindig épül, szépül, megújul valami a városban. Ennek ellenére mégsem elégedettek, folyamatosan azon dolgoznak, hogy újabb terveket valósítsanak meg. Szebellédi Zoltán polgármesterrel beszélgettünk.
Már alig van néhány nap hátra a választásokig, úgy is fogalmazhatnánk, hogy a visszaszámlálás elindult. Ilyenkor a településeket vezető testületek utolsó közgyűlésre ülnek össze, és értékelik az elmúlt négy évet: mit terveztek 2010-ben és ebből mi valósult meg. Vésztőn nagyon jó képet festett a képviselő-testület.