"KEREKES JUDIT" címkével ellátott hírek
Mit tesz az emberfia, ha egy királynő a szomszédja, és tévészerepel? Ugye, minimum beszélget vele. Nem mellesleg, túlzás nélkül állíthatom (és persze elfogult is vagyok), amit Jutka megérint, az a valami hamarosan csillogni kezd. Hozzáteszem, Molnár Sándorral, a nemcsak munkatársával számos vb és Eb érmet zsákoltak be a táncos tanítványaik által; azonfelül Judit nemzetközi szintű színházi koreográfus; mi több, szerepelt már egy tv-sorozatban is. Ez történt a közelmúltban is, vagyis majdnem… A TV2-őn startoló Piramis műsor 6. adásnapján a csabai celebpáros (smile) is brillírozott – velük beszélgettem a minap.
Mit tesz az emberfia, ha egy királynő a szomszédja, és tévészerepel? Ugye, minimum beszélget vele. Nem mellesleg, túlzás nélkül állíthatom (és persze elfogult is vagyok), amit Jutka megérint, az a valami hamarosan csillogni kezd. Hozzáteszem, Molnár Sándorral, a nemcsak munkatársával számos vb és Eb érmet zsákoltak be a táncos tanítványaik által; azonfelül Judit nemzetközi szintű színházi koreográfus; mi több, szerepelt már egy tv-sorozatban is. Ez történt a közelmúltban is, vagyis majdnem… A TV2-őn startoló Piramis műsor 6. adásnapján a csabai celebpáros (smile) is brillírozott.
Nyáron megírtuk, és most is így van: nem lett karatés, mi több, jogász sem. Hanem táncpedagógus lett! Íme, egy szelet az ízig-vérig békéscsabai Kerekes Judit életéből:
Nem lett karatés, mi több, jogász sem: táncpedagógus lett! Íme, egy szelet az ízig-vérig békéscsabai Kerekes Judit életéből:
Drága FitDance szimpatizánsok! - írja a Facebook-oldalán Kerekes Judit, a FitDance Center vezetője - óriási hírünk van Számotokra!
A na és?, az valóban: na és?!! Ugyanis a közel két évtizede nemzetközi színvonalon szuperáló békéscsabai hip hop táncegyüttesnek annyi serlegük van, mint égen a csillag, illetve mintha a próbatermük helyett egy gravírozóműhelyben járnánk. A Kerekes Judit és Molnár Sándor által vezénylet, szárnyait bontogató, kisebbik csapatuk, a FitDance Kids Crew május végén a csehországi Eb-n fog brillírozni.
A közel két évtizede nemzetközi színvonalon szuperáló békéscsabai hip hop táncegyüttesnek annyi serlegük van, mint égen a csillag, illetve mintha a próbatermük helyett egy gravírozóműhelyben járnánk. A Kerekes Judit és Molnár Sándor által vezénylet, szárnyait bontogató, kisebbik csapatuk, a FitDance Kids Crew május végén a csehországi Eb-n fog brillírozni.
Évek óta sikeresen vezeti a békéscsabai tánciskoláját, a FitDance Center SE-t, számtalan elismerést kapott a Jókai színházban koreografált darabjai után, azonban a nyáron egy tőle teljesen szokatlan projektbe lépett. Bocsánat ült. Ugyanis az idén, a TV2-n futó Családi Titkok egyik epizódjának kerekesszékes főszereplője volt. Kerekes Judittal beszélgettünk.
Múlt szombaton a Modern Tánccsoportok Magyarországi Szövetsége rendezte meg Győrben az országos döntőt, ahonnan a békéscsabai Fit Dance Center SE hét aranyéremmel, két ezüsttel és egy bronzzal tért haza.
Hartmann Gábort egy televíziós tehetségkutatóból ismeri a nagyközönség, a Quantum XXL nevű csapattal láthattuk több estén keresztül. A fiatalember nem először jár Békéscsabán, 2005-től minden évben táncot tanít táborozó fiataloknak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó