"KERÉKPÁR" címkével ellátott hírek
A kerékpáros jegy- és bérleteladások száma 13,4 százalékkal nőtt egy év alatt, több mint 545 ezer biciklit szállítottak a vonatokon 2018-ban - közölte a MÁV-Start az MTI-vel kedden.
Javában zajlik a közösségi használt kerékpár-gyűjtés az AutoMobil Körös Kft. Škoda Szalonjában is. Ha a cikkre kattintasz, informáltabb leszel!
Több év után idén országosan 95 helyszínen végzett kézi és gépi kerékpáros forgalomszámlálást a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az előzetes adatok alapján 4275 mérési óra alatt összesen 202 ezer 539 kerékpáros áthaladását rögzítették a szakemberek. A mérés célja, hogy az üzemeltetést végző Magyar Közút Nonprofit Zrt. hatékonyabban, az igényeket jobban kiszolgálva és gazdaságosabban lássa el a közel 1000 kilométernyi külterületi kerékpárút üzemeltetését. A mérések Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos kezdeményezésére, az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósultak meg.
Személygépkocsi kerékpárossal ütközött a Kiss Ernő utcában.
Gyulán, a Városház utcában, tegnap, 16 óra 30 perc körül összeütközött két kerékpáros.
Békéscsabán, a Kígyósi utcában, tegnap, 21 óra 30 perc körül elesett egy kerékpáros nő.
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, mert tőle különélő felesége házának udvaráról ellopott egy kerékpárt Kétegyházán.
Két kerékpáros sérült meg, mindketten személygépkocsival ütköztek.
Lejtmenetben, 90 km/h-s sebességnél bukott hatalmasat Claudia Cretti a női Giro d'Italia, más néven Giro Rosa hetedik szakaszán még csütörtökön.
Ismét egy fantasztikus kérdéssel bombázunk Kedves Olvasónk: mit keresnek a kerósok a járdán? Tudjuk, lassan ezer éve, több tízezren már foglalkoztak ezzel a témával, de a mienk most SOKKAL fontosabb…
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft