"KERÉKPÁR" címkével ellátott hírek
A SmartGrip egy olyan markolat, mellyel egy a teljesen hagyományos biciklik is felokosíthatók. A kütyü adott helyzetben a kerékpáros életét is megmentheti.
Elütött egy kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott egy férfi Békéscsabán. A rendőrök elfogták és a házában fegyvereket, halászhálókat találtak, amelyekkel a gyanú szerint engedély nélkül vadászott, halászott.
A békési nyomozók összesen hét kerékpár és egy pénztárca ellopása miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 26 éves férfit.
Kerékpárost gázolt halálra egy teherautó Debrecenben szerda délután - közölte a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.
Megújul a Balatoni Bringakör, az első ütemben 68 kilométeren, Balatonkenese és Tihany, valamint Zamárdi és Balatonlelle között kezdődik meg a kerékpáros körút korszerűsítése 2,5 milliárd forintból - tájékoztatta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-t.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. április 22-én bemutatókkal, tanácsadással, kerékpáros ügyességi pályával várja az érdeklődőket Békéscsaba Főterén.
A kerékpáros-balesetek nyolcvan százalékában 50 év feletti férfiak halnak meg, ezért is kiemelten fontos, hogy elérje az idősebbeket az Országos Rendőr-főkapitányságnak (ORFK) a gyalogosok és a kerékpárosok nagyobb biztonságáért indított balesetmegelőzési akciója - közölte Kiss Csaba rendőr alezredes.
Idén nem csak futva, hanem kerékpárral is teljesíthető lesz a május 13. és 22. között zajló Nemzeti Bor Maraton országos rendezvény 2057 kilométer hosszú, Magyarország mind a 22 borvidékén áthaladó útvonala.
Egy Békéscsabán történt közúti közlekedési baleset résztvevőjének és szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség.
Cserbenhagyásos baleset során meghalt egy férfi Budapest II. kerületében hétfő délelőtt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.