"KERÉKPÁR" címkével ellátott hírek
Három kerékpárt foglaltak le a rendőrök egy lopással gyanúsítható férfitól Békéscsabán.
Életét vesztette egy kerékpáros miután rendőrautóval ütközött össze Hajdúböszörményben szerda este - közölte honlapján a rendőrség.
Az orosházi kapitányság december 5-én szabálysértési őrizetbe vett egy 31 éves orosházi férfit.
A rendőrök egy 25 éves békéscsabai férfit vettek őrizetbe, akit gyanúsítottként hallgattak meg.
Az orosházi kapitányság november 14-én őrizetbe vett egy helyi férfit, aki a gyanú szerint több kerékpárt is meglovasított.
Bár karácsonyig még közel másfél hónap van hátra, a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE három játékosa számára emlékezetes volt a tegnapi nap, hiszen nem mindennapi ajándékot kaptak.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2015. október 22-én őrizetbe vett két békéscsabai férfit.
A Gyulai kapitányság október 7-én őrizetbe vett egy gyulai férfit. A 60 éves Sz. János a gyanú szerint eltulajdonított egy kerékpárt Gyulán, az egyik Vásárhelyi utcai üzlet elől.
A Facebook előszeretettel emlékeztet az idő múlására, és megjeleníti az adott naphoz kötődő emlékeinket. A tegnapi naphoz nálam egy három évvel ezelőtti bejegyzés jelent meg: „De anyaaa, hiszen tudod, mennyire szeretem a KRESZ-parkot!”. Ez pedig azóta sem változott. Sőt.
A facebook előszeretettel emlékeztet az idő múlására, és megjeleníti az adott naphoz kötődő emlékeinket. A tegnapi naphoz nálam egy három évvel ezelőtti bejegyzés jelent meg: „De anyaaa, hiszen tudod, mennyire szeretem a KRESZ-parkot!”. Ez pedig azóta sem változott. Sőt.