"KERÉKPÁR" címkével ellátott hírek
A Gyulai kapitányság október 7-én őrizetbe vett egy gyulai férfit. A 60 éves Sz. János a gyanú szerint eltulajdonított egy kerékpárt Gyulán, az egyik Vásárhelyi utcai üzlet elől.
A Facebook előszeretettel emlékeztet az idő múlására, és megjeleníti az adott naphoz kötődő emlékeinket. A tegnapi naphoz nálam egy három évvel ezelőtti bejegyzés jelent meg: „De anyaaa, hiszen tudod, mennyire szeretem a KRESZ-parkot!”. Ez pedig azóta sem változott. Sőt.
A facebook előszeretettel emlékeztet az idő múlására, és megjeleníti az adott naphoz kötődő emlékeinket. A tegnapi naphoz nálam egy három évvel ezelőtti bejegyzés jelent meg: „De anyaaa, hiszen tudod, mennyire szeretem a KRESZ-parkot!”. Ez pedig azóta sem változott. Sőt.
Kocsiba be, ablakot le – szól a vezetés nyújtotta élményről a Belga egyik slágere. Az európai autómentes nap arra hivatott, hogy a járgányunk nyújtotta élvezetről, vagy inkább kényelemről legalább erre az egy napra lemondjunk.
A Békéscsabai Tankerület általános iskolás tanulói projektzáró rendezvényen tehetik próbára kerékpáros közlekedési tudásukat 2015. szeptember 8-án 16 órakor Békéscsabán, a Szent István téren.
A világ minden bizonnyal legfiatalabb kerékpárosaként kerülte meg a Földet egy brit tinédzser, aki csaknem 60 ezer fontot (26,5 millió forintot) gyűjtött össze jótékony célokra.
Kerékpár-regisztráció és kerékpárbiztonság. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felismerte azt, hogy a kerékpárlopások ellen az egyik leghatékonyabb eszköz egy egységes nyilvántartás lenne. A bicikliket egyedi azonosítóval regisztrálnák egy központi adatbázisban. A rendőr-főkapitányság a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvánnyal közösen létrehozta a www.bikesafe.hu címen elérhető regisztrációs adatbázist, 2013 decemberében pedig kampányt indított a kerékpárlopások megelőzése, illetve az eltulajdonított biciklik felkutatása érdekében.
Halálra gázolt egy kerékpárost egy autó, miután ütközött egy másik személygépkocsival péntek délután Orosházán - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
Több mint kétszázan vágtak neki a második Tour d’Opera kerékpártúrának szombaton, a Tiszafüredről induló, a Tisza-tavat megkerülő 67 kilométeres távon komolyzenei, illetve más kulturális programok várják a résztvevőket.
A Tour de Hongrie felkerült a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) versenynaptárába, ami azt jelenti, hogy a nemzeti körverseny már az idén is része lesz az olimpiai kvalifikációs sorozatnak.
Hírek
további friss hírek »