"KERÉKPÁR" címkével ellátott hírek
A kerékpárosok a Megvilágosodás napja alkalmából október 3-án a megye 20 településének 26 üzletében és szervizben vásárolhatnak kedvezményes áron láthatóságot elősegítő kötelező tartozékokat és eszközöket.
Az elmúlt két hétben két kerékpártolvajt fogott el a Sarkadi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja. A főtörzsőrmester eredményes intézkedésének köszönhetően ezúttal egy férfi kapta vissza ellopott biciklijét.
Elloptak egy Mol BuBi biciklit, de a GPS-es nyomkövető segítségével a rendőrök megtalálták, és a tettest is elfogták. Ez volt az első eset, hogy eltulajdonítottak egy ilyen kerékpárt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság rendezvényén, 2014. október 3-án 20 településen 26 üzlet és szerviz várja kedvezményes vásárlási lehetőséggel a kerékpárosokat. Az esti órákban figyelemfelhívó lámpafényes kerékpározás indul 9 városban.
Nagy érdeklődés fogadta a MOL Bubit (Budapest Bicikli), az első napon már csaknem ezer új felhasználó vett rá jegyet vagy bérletet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
Átadták a Mol Bubi rendszert a fővárosban hétfőn. Budapest egy kerékpárosbarát város, ezt üzenik az almazöld bringák városszerte - mondta Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes az ünnepi rendezvényen, az V. kerületben.
A 76 gyűjtőállomásból, 1100 almazöld, egységes kinézetű, strapabíró kerékpárból álló rendszert - amely a Fővárosi Önkormányzat megbízásából, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) beruházásában valósult meg - hétfő reggel, a tervezett indulást kétszer elhalasztva, átadják a budapestieknek. Az egymástól 300-500 méterre elhelyezett gyűjtőállomások a pesti oldalon a Nagykörúton és a Városligeten belül, Budán pedig a Vízivárosban, valamint a dél-budai egyetemi negyedben és a Margitszigeten találhatók.
Véget ért a próbaüzem, hétfőn elindul a fővárosi közbringarendszer, a Mol BuBi (Budapest Bicikli) - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek este MTI-vel.
Kórházba szállítását követően életét vesztette az a nő, akit egy autóbusz ütött el Békéscsaba belterületén.
Szalontay Sándor négy számban győzött a pályakerékpáros országos bajnokságon.