"KERÉNYI MIKLÓS GÁBOR" címkével ellátott hírek
Hétfőn este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arccal és névvel vállalta Maros Ákos egykori színész-táncos és televíziós műsorvezető, hogy Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház művészeti vezetője és volt igazgatója molesztálta. Az Operettszínház azonnali hatállyal kirúgta.
Az Operettszínház volt főigazgatója, jelenlegi művészeti vezetője közleményben jelentette be távozását. Egyben azt mondja, nem igazak a vele szemben hangoztatott vádak.
Nemzetközi szereposztásban láthatja a közönség Leoncavallo operáját, a Bajazzók című művet a szegedi Dóm téren, a darabot Kerényi Miklós Gábor állítja színpadra. A rendező elmondta, hogy a szereposztás összeállításakor Kesselyák Gergely karnaggyal olyan művészeket kerestek, akiknek színészi és énekesi képessége egyaránt alkalmas a szenvedélyekről és szabadságvágyról szóló történet előadására.
Pár nap múlva elkezdődnek Budapesten a Parasztbecsület előadás próbái. Az egyfelvonásos opera a Bajazzókkal együtt kerül színre július 27-én és 28-án a szegedi Dóm téren. A rendező, Kerényi Miklós Gábor a két előadás koncepciójáról, szereposztásáról mesélt.