"KÉS" címkével ellátott hírek
A rendőrség őrizetbe vett egy román állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint késsel megfenyegette és elvette mobiltelefonját, pénzét egy férfinak.
Késsel támadt egy postai kézbesítőre egy ismeretlen férfi csütörtök délelőtt Nyíregyházán, a postás könnyebben megsérült, a támadót keresi a rendőrség - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Őrizetbe vettek pénteken a londoni parlament közelében egy embert, akinél kés volt. A rendőrség tájékoztatása szerint sérülés nem történt, az incidens véget ért, a környéket nem zárták le, a gyalogos- és a járműforgalom zavartalan. A Scotland Yard közölte, hogy nem terrorcselekményről van szó.
Őrizetbe vettek csütörtökön a londoni parlament épületének közelében egy embert, akinél késeket találtak. A Scotland Yard közölte, hogy sérülés nem történt.
Egy palesztin könnyebben megsebesített késével Ciszjordániában egy izraeli telepest, aki lelőtte támadóját - jelentette az izraeli média szerdán.
Gáz-riasztófegyverrel és késsel támadt egymásra egy három- és egy négyfős társaság szerdára virradó éjjel Budapest belvárosában - közölte a rendőrség a honlapján.
Késsel támadott meg egy 19 éves lányt egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten - hangzott el az M1 aktuális csatornán szombaton.
Ismét késekkel felfegyverkezett palesztin támadókat lőttek agyon az izraeli biztonsági erők egy katonai ellenőrzőpontnál - jelentette az izraeli katonai rádió szerdán.
A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, aki gyomaendrődi otthonukban életveszélyesen megsebesítette férjét.
Őrizetbe vettek egy 31 éves radikális iszlamista francia állampolgárt Marokkóban, miután a bőröndjében késekkel, egy gázpalackkal és egy fekete maszkkal érkezett Franciaországból a Ryanair egyik járatával - erősítették meg szerdán a francia hatóságok a Presse-Océan regionális napilap értesülését.