"KÉSELÉS" címkével ellátott hírek
A támadó elmenekült a helyszínről - írja a hvg.hu.
Elfogta a rendőrség csütörtök éjjel azt a 26 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint megtámadott és késsel megsebesített egy postai kézbesítőt Nyíregyházán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
A rendőrség őrizetbe vett egy nőt, aki a gyanú szerint hátba szúrta élettársát Orosházán.
A rendőrség lábon lőtt egy férfit, aki megkéselt több embert péntek délután a Finnország délnyugati részén lévő Turkuban. A támadót őrizetbe vették.
Megkéselte volt élettársát és annak gyermekeit egy 32 éves férfi szerda hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszalökön, a gyanúsított ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.
Florida — Filmbe illő jeleneteknek lehettek tanúi a vásárlók egy nagy üzletlánc egyik élelmiszerboltjában az amerikai Floridában.
A Hajdú-Bihar megyei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves férfival szemben.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki a lakásán és a békéscsabai kórházban is erőszakosan viselkedett.
A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki késsel sebesítette meg lakótársát Battonyán.
Többször megszúrta egy idős férfi a Pest megyei Délegyháza polgármesterét egy szombat esti helyi rendezvényen, a támadó ellen emberölési kísérlet miatt eljárás indult - tájékoztatta az alpolgármester és a rendőrség vasárnap az MTI-t.