"KÉSELŐ" címkével ellátott hírek
Járőröző katonák lelőttek vasárnap délután egy férfit a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán, miután az késsel támadt utasokra - közölte a helyi ügyészség.
Az izraeli biztonságiak lelőttek egy tizenhárom éves, késével egy biztonsági őrre támadó palesztin lányt Ciszjordániában - értesült a Ynet, a Jediót Ahronót című újság honlapja szombat délelőtt.
Nyolc év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken azt a nőt, aki tavaly márciusban egy csemői házban hasba szúrta élettársát; az áldozat még aznap meghalt - tájékoztatta a törvényszék szóvivője az MTI-t.
Csütörtök este egy vitát követően leszúrta társát Szolnokon, majd elmenekült a helyszínről.
Két kisgyermeket megölt, két felnőtt nőt és egy harmadik gyereket megsebesített egy késelő a dél-kínai Kuanghszi-Csuang autonóm területen, majd végzett magával - jelentette a kínai média rendőrségi forrásokra hivatkozva csütörtökön.
Helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla kedden annak a férfinak a büntetését (17 év fegyházat), aki tavaly Kaposváron huszonegy késszúrással végzett az őt otthonába befogadó barátjával. A táblabíróság Makai Lajos vezette tanácsa megalapozottnak találta az ügyben első fokon eljáró Kaposvári Törvényszék döntését, és a ma 35 éves P. Attilát különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt marasztalta el.
Huszonkét kisiskolást és egy felnőttet sebesített meg késével egy férfi a közép-kínai Honan tartomány Hszinjang városához tartozó egyik településen – közölte pénteken a helyi rendőrség egy munkatársa a Hszinhua hírügynökséggel.
Kilenc év hat hónap börtönbüntetésre ítélte első fokon hétfőn a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki 2010 szeptemberében csörögi otthonukban bedrogozva hátba szúrta, majd kifosztotta édesanyját.
A férfit nem a késelés, hanem egy korábban elkövetett testi sértés miatt ítélték letöltendő szabadságvesztésre.
Egy többszörösen büntetett előéletű, még szökésben lévő férfit gyanúsít a rendőrség a szombati pécsi emberöléssel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft