"KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG" címkével ellátott hírek
Több millió eurót elcsaló, "fehérgalléros" magyar bűnözőket fogott el a rendőrség, és milliárdos értékben vett zár alá ingatlanokat, többek között budapesti hoteleket, valamint egy szállodahajót is, amivel a teljes kárérték megtérült.
A Készenléti Rendőrség parancsnoka járt Orosházán, a tervezett fejlesztésekről egyeztetett Dávid Zoltán polgármesterrel. Az első határvadászok várhatóan nyáron érkeznek Orosházára, a volt határőr laktanyában állomásoznak majd. A határvadász századok megerősítéséről 2016 augusztusában döntött a kormány.
Balogh János, a Készenléti Rendőrség parancsnoka búcsúztatta hétfőn Budapesten azt a 31 magyar rendőrt, akik a következő egy hónapban a macedón-görög határon teljesítenek majd szolgálatot.
Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség hétfő délután a debreceni menekülttáborhoz. Az első információk – amelyek arról szóltak, hogy a táborlakók botokkal, kövekkel felfegyverkezve autókat dobáltak meg – a hvg.hu információi szerint tévesek. Az viszont igaz, hogy néhány ember konfliktusából nagyobb balhé lett, amelyben az első hírek szerint nem sérült meg senki. A rendőrség továbbra is nagy erőkkel van a helyszínen.
Az Interpol által körözött, emberkereskedelemmel gyanúsított kötegyáni férfit fogtak el a Készenléti Rendőrség munkatársai pénteken a Nyíregyházától 12 kilométerre elterülő Napkoron – adta hírül a www.police.hu.
Huszonhét csoportban összesen 186 határsértőt fogtak el Csongrád megyében egy nap leforgása alatt – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.
A Szegedi Rendészeti Szakközépiskola, a Készenléti Rendőrség, valamint a Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csapatai bizonyultak a legeredményesebbnek.
Önbíráskodás és más bűncselekmények gyanújával őrizetbe vett egy, a Készenléti Rendőrség állományához tartozó rendőrt a Budapesti Nyomozó Ügyészség - erősítette meg az MTI információját a Fővárosi Főügyészég szóvivője kedden.
Kilenc lopott John Deere traktort találtak a fővárosban és Lajosmizsén a Készenléti Rendőrség nyomozói, valamennyit Nyugat-Európából lopták - olvasható az ORFK honlapján.
A Készenléti Rendőrség állományának egyik tagja a gyanúsítottja annak a késelésnek, amely szerdára virradó éjjel történt egy gödöllői szórakozóhelyen, az elkövetőt keresik - erősítette meg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetője szerdán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft