"KÉTEGYHÁZA" címkével ellátott hírek
A magyar kormány erőforrásként tekint a hazai nemzetiségiekre - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán a Békés megyei Kétegyházán.
Október 28-án, Sopronban nagyszabású küzdősport gála került megrendezésre, melyre a Kétegyházi Fuji Fight Team is meghívást kapott.
A külföldieket, akik nem tudják hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, előállítják.
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök tegnap, 17 óra 45 perc körül Kétegyházán, a Széchenyi utca és a Gyulai út kereszteződésében.
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, mert tőle különélő felesége házának udvaráról ellopott egy kerékpárt Kétegyházán.
Kétegyházán, tegnap egy férfi ellopta egy nő pénztárcáját, amit egy bolt ablakpárkányán felejtett. A tárcában több tízezer forint és iratok voltak.
A Békés Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a 22 éves román állampolgárságú férfival szemben, aki 2017. januárjában Kétegyházán megkéselt egy mozdonyvezetőt.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert késsel megszúrt egy mozdonyvezetőt a kétegyházi vasútállomáson.
A Gyulai Rendőrkapitányság tegnap bűnügyi őrizetbe vett két férfit, mindketten kerékpárt loptak Kétegyházán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft