"KÉZIPOGGYÁSZ" címkével ellátott hírek
November 1-jével ismét változik a Wizz Air diszkont légitársaság poggyász-szabályzata, aminek alapján minden utas ingyen felvihet legalább egy kézipoggyászt a fedélzetre.
A genovai reptéren ezentúl felvihető a gépre a legjellemzőbb helyi specialitás.
Szerdán adta hírül az Air France légitársaság, hogy az egyik, Isztambulból Párizsba tartó járatra egy nő a táskájában vitt fel egy négyéves kislányt. A gyereket csak a fedélzeten szúrták ki, ezután hamar kiderült, hogy nincs beszállókártyája.
A túlsúlyos vagy túlméretes poggyász feladása helyett volt, aki három nadrágot vagy két télikabátot vett fel, de a csokival való megvesztegetéstől sem riadtak vissza egyes utasok a Norwegian Airlines diszkont légitársaság top tízes listája szerint.
A Wizz Air új kézipoggyász-szabályzatot vezet be október 24-től: az utasok a kisméretű kézipoggyászukat továbbra is díjmentesen felvihetik a járatra, nagyméretű kézipoggyászukért azonban fizetniük kell. Az intézkedéstől várt megtakarításnak köszönhetően a társaság csökkenti jegyeinek árát - közölte Váradi József vezérigazgató szerdán, sajtótájékoztatón.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft