"KIÁLLÍTÁS" címkével ellátott hírek
Capa Izraelben címmel nyílt kiállítás a legendás fotográfus 1948 és 1950 között, az akkor születő zsidó államban készített képeiből a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében pénteken a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.
2017. július 9-én, vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődött Alföldi Unitárius Búcsú keretében került sor az ökumenikus ünnepségre a „Reformáció 500. évfordulója” alkalmából.
Amatőr kiállítók képzőművészeti kiállítása nyílik 2017. május 12-én a Kállai Ferenc Kulturális Központban, Gyomaendrőd Kossuth út 9.sz.
A Tourinform Körös-Sárrét iroda a Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesülettel együttműködve ebben az évben is számos országos kiállításon és rendezvényen vett részt kiállítóként.
A tárlat az 1956-os események szarvasi, békésszentandrási és csabacsűdi hőseit és áldozatait mutatja be.
A kiállítás jövőre nyit Kölnben.
26. alkalommal tartott nyári tábort a Békés Megyei Népművészeti Egyesület. Zárásképpen kiállítást rendeztek a közel 300 táborozó egy hét alatt készült munkáiból.
Komolyan vette a kiírást a múzeumban.
A szívünk egy másik ország - A barátság mint alternatíva egy normális világban címmel, a 2016-os Budapest Pride keretein belül nyílt kiállítás a Rottenbiller utcában. Alföldi Róbert tartott csütörtökön tárlatvezetést.
Kereszténységünkben, magyarságunkban, akaratunkban és alázatunkban erősítenek minket Latorcai-Ujházi Aranka ikonjai - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a művész gyomaendrődi kiállításának vasárnapi megnyitóján.