"KICK-BOX" címkével ellátott hírek
A Magyar Kick-box Szakszövetség Budapesten rendezte ez évi DAN, vagyis mestervizsgáját. Békés megyéből hat vizsgázó már hosszabb idő óta készült a nagy megmérettetésre.
Jól sikerült az idei kick-box szezon első versenye a békéscsabai és újkígyósi point-fighting versenyzők számára. Az olaszországi Conegliano városában megtartott versenyre 24 versenyző utazott ki. Mint arról korábban hírt adtunk, a Viharsarki Harcosok a szövetség nemrégiben elhunyt elnöke, Dr Leyrer Richárd emlékének ajánlották ezt a versenyt.
Hétvégén kerül megrendezésre a Golden Glove Europe Cup (Aranykesztyű Európa-kupa) nemzetközi Kick-box verseny az olaszországi Conegliano városában.
Bár az év vége karnyújtási közelségben került, s a legtöbben a feltöltődés, a pihenés időszakát töltik... de azért nem mindenki pihen. A Békés megyei Harcművész Szövetség All-Style Karate és Kick-box szakága bemutató light-contact és kick-light edzést szervezett vasárnap Mezőberényben.
Szegeden rendezték meg a hagyományos Geoview - Mikulás Kupa nemzetközi kick-box versenyt. Az idén 6 ország közel 300 versenyzője indult el az nemzetközi viadalon. A magyarokon kívül szerb, horvát, bolgár, belorusz,osztrák versenyzők léptek a négy tatamira.
Eredményes évet zártak a magyar kick-boxosok - hangzott el a szövetség szombati sajtótájékoztatóján.
Kedden a megnyitó ünnepség után elkezdődtek a küzdelmek Szlovéniában, Mariborban, a Kick-box point-fighting, light-contact és kick-light Európa-bajnokságán. A magyar válogatott kezdése jónak mondható, többen bekerültek a nyolc közé.
Kondoroson tizenkettedik alkalommal került sorra a Huszár Róbert kick-box emlékverseny, melynek keretében másodosztályú kick box országos bajnokságot, megyei kick-box bajnokságot rendeztek. A verseny névadója a helyi kick-box szakosztály egykori tagja, akiről sporttársai ezzel a versennyel emlékeznek meg. Édesanyja és testvére megtisztelte a versenyt jelenlétével.
A szombati nap ünnepélyességgel vegyes feszült hangulatot hozott, ami nem csoda. Elérkezett a DÖNTŐK napja. Véget ér az a hosszú menetelés, ami valójában nem a hét elején kezdődött, hiszen hosszas, hónapokig tartó kemény felkészülés előzte meg, s volt, aki régóta várta a nagy lehetőséget. S most ennek vége szakadt, hiszen itt már nincs értelme jó és rossz sorsolásról beszélni, erősebb és gyengébb ágról…
A bilbaói WAKO Kick-box Európa-bajnokság utolsó napján eldőlt, hogy kik kerülnek a szombati fináléba. Mivel hat magyar versenyző is a döntőért szállt harcba, várható volt, hogy ez a nap sok kérdésre választ ad. Az egyik kérdés: folytatódik e magyar ringes válogatott sikersorozata. Erre a szereplésre ugyanis a szakemberek sem mertek tippelni, annak ellenére, hogy tehetséges és a végső győzelemre is esélyes gárda utazott Spanyolországba.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft