"KICK-BOX" címkével ellátott hírek
Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke sikeres lenne – a tanulásban, a sportban vagy bármilyen egyéb tevékenységben. Ritka az, hogy egy csemete nem csak jól tanul, de eredményes sportoló is. Koszecz Boglárka még csak kilencéves, de olyan sikereket mondhat magáénak, amire egy tizenéves is büszke lehetne.
Újjáalakult a magyar Edzők Társasága keretén belül működő Mesteredzői Kollégium. Ez a testület dönt többek között arról, hogy kik kapják meg a kitüntető mesteredzői címet. A megújult csapat vezetője Kemény Dénes lett, tagjai Pécsi Gábor, Kovács Tamás, Mocsai Lajos, Hegedüs Csaba, Fábiánné Rozsnyói Katalin, Csank János, Kiss László, Mészáros Lajos és Zrínyi Miklós. A kick-box sport első mesteredzője, a magyar kick-box válogatott szövetségi kapitánya és light-contact, kick-light szövetségi edzője is tagja lett ennek az elit különítménynek. Óriási megtiszteltetés és felelősség, hiszen nem csak saját sportágát, hanem az összes nem olimpiai sportág érdekeit is képviselnie kell.
Veresegyházán rendezték meg a Magyar Kick-boksz Szakszövetség K-1, Low-kick és Full-contact Junior Bajnokságának döntőjét, s a felnőttek második fordulóját. Mivel a junior döntő nagy mértékben befolyásolta az őszi, olaszországi világbajnokságon való indulást, ezért természetes, hogy a Békéscsabai Lakótelepi SE – Energy Gym ringesei is csatasorba léptek.
A hétvégén rendezték meg Dorogon az Utánpótlás Kick-boksz Magyar Bajnokságot, feszültséggel teli előzmények között 30 klub közel 300 indulójával.
Szegeden hagyomány, hogy a híres borfesztivállal egyidejűleg adnak találkozót a kick-box versenyzők a világ különböző részéről a Kick-box Világkupán. Idén 25 ország 1100 versenyzője csapott össze hat szabályrendszerben hét küzdelmi szabályrendszerben – tájékoztatta hírportálunkat Gregor László, Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke.
A German Open nyílt kick-box bajnokság, a válogatottság eléréséhez vezető pontszerző versenyek sorában az utolsó előtti állomás. Hat ország versenyzői mérték össze tudásukat, a németországi kisváros Ebern gimnáziumának modern sportcsarnokában.
Krynica-Zdroj adott otthont május első hétvégéjén a Polish Open elnevezésű nyílt lengyel kick-box bajnokságnak. A Debreczeni Dezső vezette békéscsabai és újkígyósi kick-box versenyzőkből álló csapat nyolc versenyzője indult el a pontszerző versenyen, akiknek a válogatottság eléréséhez nagyon fontos pontokat kellett gyűjteniük – tájékoztatta a hír6-ot Gregor László, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke.
„Erősebb leszel! Gyorsabb leszel! Kitartóbb leszel! Győztes leszel!” Ezek a Magyar Kick-Box Szövetség új toborzóvideójának hívószavai. A Vedd fel a kesztyűt! című kisfilm célja az, hogy újabb tehetséges fiatalokkal szerettesse meg az egyik legsikeresebb magyar nem olimpiai sportágat. A magyar kick-box világhírű. A különböző világversenyeken a magyarok ökleitől és rúgásaitól rettegnek az ellenfelek. A sportág ráadásul 2017-től a Világjátékokon, azaz a nem olimpiai sportágak világversenyén is bemutatkozhat.
Békés megyében meglehetősen változatos a küzdősport-harcművész paletta, de kick-box ringes országos bajnokság még nem volt a megyében. Békéscsabán, a Lencsési Általános Iskola sportcsarnokában rendezte meg a Békéscsabai Lakótelepi SE Energy Gym csoportoja a magyar Kick-box Szakszövetség K-1, Low-kick és Full-contact Országos Bajnokságának első fordulóját, mind a felnőtt, mind a junior korosztály számára.
Elégedetten térhetett haza Debreczeni Dezső edző és nyolc versenyzője Írországból, akik részt vettek Európa legnagyobb kick-box eseményén az Irish Openen. Beszédes szám az, hogy Dublinba idén 3500 versenyzői nevezés érkezett tatamis és ringes szabályrendszerben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft