"KICK-BOX" címkével ellátott hírek
Szigetszentmiklóson került megrendezésre a felnőtt light-contact kick-box országos bajnokság első fordulója. Békés megyét három klub képviselte a versenyen.
Békéscsabán került megrendezésre a kick-box diákolimpia, a versenyen három szabályrendszerben, semi-contactban, light-contactban és a kick-lightban mérték össze tudásukat a sportolók. A diákolimpia után került sor a Secret-Őr Kupa Csapat Országos Bajnokság és a felnőtt Semi-contact Országos Bajnokság első fordulójára.
Olaszországban, Coneglianóban rendezték meg a Golden Glove elnevezésű nemzetközi kick-boksz versenyt. A viadalon két Békés megyei klub, az Újkígyósi Kick-Box SE és a Békéscsabai Lakótelepi SE sportolói is megmutatták tudásukat.
Orosházán rendezte meg a Békés Megyei Harcművész Szövetség a megyei kick-box bajnokságot, a versenyen az ITF taekwon-dosok is tatamira léptek.
A békéscsabai Hanicz Nelly bronzérmet szerzett a Dublinban zajló kick-box világbajnokságon.
Dublinban elkezdődtek a selejtezők a semi-contact és full-contact kick-box világbajnokságon. Az első napon mindhárom békéscsabai versenyző küzdőtérre lépett.
A Szkopjéban zajló WAKO kick-box világbajnokságon aranyérmet szerzett Andó László. A békéscsabai versenyző 17 évesen tudott nyerni a felnőtt mezőnyben.
A Skopjéban zajló kick-box világbajnokságon már biztos érmesnek mondhatja magát Andó László, a békéscsabai sportoló hihetetlen izgalmak után jutott a legjobb négybe.
Szigetszentmiklóson rendezték meg a felnőtt kick-box light-contact országos bajnokság döntőjét. A verseny tétje nem csak az országos bajnoki cím megszerzése volt, hanem az is, hogy ki indulhat majd az októberi világbajnokságon. Az ob-n két békéscsabai versenyző is remekül szerepelt.
Opauszki Dávid (Békéscsabai Lakótelepi SE) aranyérmet szerzett az olaszországi Lignanóban zajló WAKO junior és kadett kick-box Európa-bajnokságon. A viharsarki harcosok további három ezüstérmet zsebeltek be csütörtökön, Csák Bence, Berczi Ábel és Poroszlai Ramóna révén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft