"KIDŐLT FA" címkével ellátott hírek
Négy ember életét vesztette Dombóváron, amikor fa dőlt rá egy személygépkocsira péntek este.
Vagy mi? (ez is egy 2015-ös visszapillantó anyag) Az év első napjaiban a vihar áldozata lett a békéscsabai Árpád sori, vagy inkább csabeni népnyelven a Zsilip sori sétány egyik tölgyfája.
A közelmúltban a vihar áldozata lett a békéscsabai Árpád sori, vagy inkább csabeni népnyelven a Zsilip sori sétány egyik tölgyfája. Elmentem, megnéztem, lefotóztam – közben beszélgettem egy hatvan közeli fejjel, aki egy szintén viharkáros fa történetéről mesélt. Kinek mi jut eszébe a Körösről (békéscsabai Élővíz-csatorna)?
Szombat reggel majdnem rádőlt egy tölgyfa a békéscsabai Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet rehabilitációs osztályának az épületére.
Szombat reggel majdnem rádőlt egy tölgyfa a békéscsabai Réthy Pál Kórház és rendelőintézet rehabilitációs osztályának az épületére.
Viharos szelet, sok esőt és komoly hőmérséklet csökkenést hozott a ciklon. Békéscsabára szerdán ért el a front, már délelőtt is érezhető volt a hatása, de igazán délután tapasztalhattuk az időjárás változást, eleredt az eső és felerősödött a szél. A tűzoltókat szerda este fél hattól éjfélig három esethez riasztották. Mezőkovácsházán és Battonyán légvezetéket szakított le a szél, míg Szarvason fa dőlt az úttestre.
Harmincegy ember meghalt a dél-nigériai Imo szövetségi állam egyik falvában, mert rájuk dőlt egy fa közölték pénteken a hatóságok.
Tucatnyi, a havazás miatt kialakult balesetnél kérték kedd reggel és délelőtt a katasztrófavédelem segítségét Csongrád megyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.
A múlt heti viharos szél és a havazás miatt a Pilisi Parkerdő területén lévő turistaútvonalakra több helyen fák dőltek, az útvonalak felszínét pedig jég borítja, ezért a Rám-szakadékban lévő zöld turistautat átmenetileg lezárták.
Rádőlt a fa, amelynek következtében meghalt egy férfi a Veszprém megyei Kerta közelében, az erdőben - tájékoztatott a mentőszolgálat megyei mentésvezetője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft