"KIHÍVÁS NAPJA" címkével ellátott hírek
Idén is igyekeznek minél színesebb programokkal szórakoztatni a város apraját és nagyját egyaránt. Tavasszal a következő rendezvényeken várnak mindenkit szeretettel Dévaványára:
Gyomaendrőd május 31-én már 10. alkalommal nevezett a Kihívás Napjára. A településen reggeltől estig folyamatosan zajlottak a pulzusszám növelő testmozgások, sportesemények, melyeknek köszönhetően több ezer ember mozdult meg a városban.
Jövő szerdáig jelentkezhetnek a települések a Kihívás Napjára, Magyarország legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, amelyet idén május 31-én rendeznek meg.
A Magyar Szabadidősport Szövetség nyolcszázezer ember részvételére számít a Kihívás Napján, amelynek programjaiban az idén világszerte legalább 50 ország városai, falvai vesznek részt május 25-én.
Csaknem egymillióan sportoltak szerdán Magyarország legnagyobb szabadidős sportrendezvényén, a Kihívás Napján, melynek fő célja az aktív testmozgás népszerűsítése.
A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) meghosszabbította a nevezési határidőt az idei Kihívás Napjára.
Idén május 20-án rendezik a Kihívás Napját, amelynek célja, hogy minél többen végezzenek legalább napi negyedórányi aktív testmozgást.
Mintegy kétszázötvenen vettek részt a Sarkadi Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ egészségfejlesztési irodája által szervezett kistérségi sportnapon a Kihívás Napján, Sarkadon. Több helyszínen, fél tucatnál több sportágban mérték össze tudásukat a résztvevők.
Megmozdult a suli! Hetedik alkalommal vett részt Gyomaendrőd, s így a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény Gyomaendrődi tagintézménye a Kihívás napja rendezvénysorozaton, ahol reggeltől késő estig voltak sportrendezvények.
A május 23-án megrendezett Kihívás Napján az ötödik kategóriában Dévaványa nyert - közölte a hír6.hu érdeklődésére a Nemzeti Sportszövetség.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft