"KÍNAI" címkével ellátott hírek
Az Európai Unióban bejelentett veszélyes termékek többsége az úgynevezett harmadik országokból származik, a legnagyobb részük, 53 százalékuk Kínából - derült ki az Európai Bizottság hétfőn közzétett jelentéséből.
A repülőtérre vezető autópálya korlátjának hajtott és kigyulladt kedden Tajvanon egy kínai szárazföldi turistákkal teli autóbusz, huszonhatan meghaltak - jelentette a helyi média.
Kártérítés megítélésével, de felemás ítélettel zárult az az eddig példa nélküli munkaügyi per Kínában, amelyet diszkriminációja miatt indított egy HIV-fertőzött tanár - jelentette pénteken a helyi média.
Hacsak hazája szövetsége nem tesz vele kivételt, Je Si-ven, a 400 méteres női vegyesúszás címvédője fő számában - amelyben Hosszú Katinka a világbajnok - nem indulhat a riói olimpián.
Több mint hárommillió forintnak megfelelő jüant ajánlott fel egy balesete miatt kerekes székbe kényszerült kínai fiatalember egy bérgyilkosnak, hogy megölje őt, de tucatnyi késszúrás után meggondolta magát, és inkább segítségért kiáltott.
Azonnali hatállyal elrendelte a mézhamisítás gyanújában érintett, nem fogyasztói minőségű termékek forgalomból történő kivonását Bognár Lajos országos főállatorvos - közölte a Földművelésügyi Minisztérium.
Ismét tiltakoztak az uniós kínai mézimport ellen Budapesten magyar méhészek, mivel újabb mézhamisítási botrányra derült fény.
Feldühödött elefánt borította fel két kínai turista, egy férfi és egy nő autóját hétfőn a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó