"KIRÁLY GÁBOR" címkével ellátott hírek
Bejelentette visszavonulását Király Gábor 108-szoros magyar válogatott futballista.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága mérsékelte Király Gábor, az élvonalban sereghajtó Haladás kapusának eltiltását.
Király Gábor, a sereghajtó Szombathelyi Haladás 108-szoros válogatott kapusa három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától.
Király Gábor két évvel, 2019. június 30-ig meghosszabbította szerződését a Swietelsky-Haladás labdarúgóklubbal.
Az elsőtől az utolsó mérkőzésig emlékezetes volt a magyar labdarúgó-válogatottban eltöltött időszak Király Gábor számára, aki kedden este a svédek ellen 2-0-ra elvesztett budapesti felkészülési mérkőzésen búcsúzott a nemzeti csapattól.
Király Gábor visszavonult a magyar labdarúgó-válogatottól, amellyel nyolcaddöntőig jutott a franciaországi Európa-bajnokságon.
Király Gábor volt a "legkeresettebb" magyar labdarúgó az interneten a franciaországi Európa-bajnokság ideje alatt.
Kell annál nagyobb megtiszteltetés, hogy valakit a világ egyik legnépszerűbb rajzfilmsorozatának szereplőjeként képzelnek el?
Király Gábort díszpolgári címre terjeszti elő Puskás Tivadar szombathelyi polgármester - közölte a Haladás, amely szerint a kapus a klub stadionavatóján veheti át a címet.
Király Gábor nem hibázott az Izland elleni, második Európa-bajnoki csoportmérkőzésen a 11-est megelőző szituációban, mert szabálytalankodtak vele szemben - így véli Holger Gehrke, a magyar labdarúgó-válogatott kapusedzője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft