"KIRÁNDULÁS" címkével ellátott hírek
Idén januártól szigorodtak az iskolai buszos kirándulásokra vonatkozó szabályok, a változtatás célja, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegyék ezeket a programokat - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán, budapesti sajtótájékoztatón.
A Füzesgyarmati Hagyományőrző Egyesület Népdalköre 2017. július 11-14-ig négy napot töltött Erdélyben, Szentegyházasfaluban.
Közel harminc fős, kétgenerációs (7-45) csapattal bringáztunk a minap Csabáról-Gyulára, némileg súroltuk a kalandparkot; angol tea, akácméz, nyereg, és vissza. Mindkét szakaszon Veszelynél, a mértani félúton egy csöppet megpihentünk. A második etapban történ egy kis malőr, amikor is…
Évek óta először került megszervezésre a GySzC Ady E. –Bay Z. Szakképző Iskolájában, Sebestény Mihályné és Hadi Imre kezdeményezésére egy kis szakmai és kulturális körültekintés hazánk fővárosában.
A Füzesgyarmati Kossuth Lajos Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány és a Generali Biztosító közös pályázata keretében a 2016 – 2017. tanévben egy pályázat jóvoltából szeptember első napjaitól kezdve közlekedési ismereteikről adhattak számot iskolánk tanulói.
A füzesgyarmati "Életet az Éveknek" Nyugdíjas Klub a közelmúltban egynapos kirándulást szervezett.
Kirándulót kellett mentenie a tűzoltóknak a Pilisben
Az elmúlt napokban már több mint 10 ezren töltötték ki azt az internetes kérdőívet, amely az iskolai buszos kirándulások feltételeinek lehetséges változtatásáról szól. Az online kérdőívet most az iskolákon keresztül a szülők is megkapják e-mailen, mert "szeretnénk minél több szülő véleményét megismerni" - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára.
Az Alföldvíz Zrt., mint az egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltató, a Víz világnapja alkalmából idén is meghirdeti immár hagyományosnak tekinthető rajzpályázatát, melyen óvodai csoportok és általános iskolai osztályok vehetnek részt. A fődíj egy 600 ezer forint értékű kirándulás.
Szombaton is több órára kisüt a nap, az időnként megnövekvő felhőzetből egy-egy zápor inkább csak a nyugati, délnyugati tájakon alakulhat ki.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés