"KIREKESZTÉS" címkével ellátott hírek
Egy új tanulmány szerint az alacsony kognitív készségek nagyobb valószínűséggel párosulnak homofóbiával. Nem az új tanulmány az első, amely kapcsolatot tárt fel az alacsony intelligenciaszint és az előítéletesség között.
És mégis barátok. Hiszen egy telepen nőttek fel. Az egyikből rendőr lett, a másikból nem. Ráadásul egy klubba járnak, ahol max. csak a szájkarate harcművészetét, azaz a konfliktus verbális formáját gyakorolják – azt is rém tréfásan. (Többek között a múlt héten Gyurka megjósolta Rudinak, hogy szombaton a lilák fognak győzni a Fideszoton felett.) Na, ez az írásmű biztos, hogy nem a fociról, hanem a stigmázás és az ahhoz társítható formákról (például kirekesztés) fog szólni. Garabonciásokat és felnőtteket kérdeztem.
Soha nem lehet elfogadni a rasszizmust, senki nem tolerálhatja a kirekesztést vagy az idegengyűlöletet - hangsúlyozta a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke vasárnap Nagykanizsán.
Március 21-e nem csak a csillagászati tavasz kezdetét jelzi, ekkor a rasszizmus elleni küzdelemre is felhívják a figyelmet. Ezen a napon a faji megkülönböztetés ellen lépnek fel szerte a világon.
Etikai nyilatkozatot készít az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bölcsészettudományi Kara (BTK), amellyel azt akarják egyértelműsíteni, hogy az egyetemen semmiféle kirekesztésnek nincs helye - írta Dezső Tamás dékán közleményében.
Nagyobb rendzavarás nélkül ért véget az MSZP Békenap nevű rendezvénye péntek este Budapesten, néhány bekiabálástól, valamint a megemlékezők és a kormány ellen tüntetők közötti szóváltástól eltekintve.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft