"KISGYEREK" címkével ellátott hírek
Elhunyt kanyaróban egy másfél éves kislány Izraelben, aki nem volt beoltva - jelentette a helyi média, és közölte, súlyos kanyarójárvány dúl az ultraortodox vallásosok körében.
állítja egy békéscsabai olvasónk. Noha, fűzi hozzá, ha valakinek a kedvence nem minősül fokozattan veszélyesnek, akkor „állítólag” nem indokolt a szájkosár használata.
Házuk udvarán vízzel teli tartályba esett és elhunyt egy 18 hónapos kisfiú. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz.
Éles fegyverrel játszott egy kétéves kisfiú, aki mellbe lőtte saját magát az Egyesült Államokban.
A kerti medencébe esett az a kétéves kisfiú, akit kilencéves bátyjának sikerült újraélesztenie.
Nagy méretű elektromos húsdarálóba szorult egy kétéves gyerek keze a Pest megyei Csemőn szerda reggel - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.
A kislány édesanyja a szomszéd helyiségben drogozott, amikor a gyermeket a gyanú szerint megerőszakolta négy férfi az Egyesült Államokban, Utah államban. A négy férfit letartóztatták, az édesanyát nem.
A gyermekkori cukorbetegség tüneteit szimuláló roboton dolgoznak brit szakemberek: a fejlesztés célja, hogy a fiatalok megtanulják felismerni a betegség tüneteit és azt, miként lehet segíteni a diabéteszeseknek.
Nagyapja karjaiból ragadott el egy 20 hónapos kisgyermeket egy óriási hullám az észak-spanyolországi Naviában, miközben a viharos tenger partján sétáltak; a gyerek után nagy erőkkel kutatnak a vízi mentők, de egyelőre nem találják - közölte a spanyol sajtó kedden.
A szakember szerint jó, ha a kisgyerekek hisznek abban, hogy a karácsonyi ajándékokat az angyalka vagy a Jézuska hozzá. A csodás magyarázatok segítik őket a világ megértésében és fejlesztik a személyiségüket - olvasható a híradó.hu-n.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft