"KISKORÚ VESZÉLYEZTETÉSE" címkével ellátott hírek
A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. április 29-én elfogtak egy szakonyi nőt, aki ellen a Szombathelyi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot kiskorú veszélyeztetése miatt.
Nem jogerősen két év börtönbüntetésre ítélt a Zalaegerszegi Járásbíróság kedden egy férfit, aki két kislányt rávett arra, hogy webkamera előtt meztelenkedjen - közölte a Zalaegerszegi Törvényszék kedden az MTI-vel.
Babakocsiban fekvő tizennégy hónapos gyermekét hagyta az utcán egy nő a XX. kerületben.
A pilismaróti apa folyamatosan fenyegette, alázta, leköpdöste lányait, egyikükre ráborította az asztalt, miközben a lány gyertyafénynél tanult. Az ügyészség börtönbüntetést javasol a családfőnek.
Négy év négy hónap börtönbüntetésre ítélt a Tatabányai Törvényszék pénteken egy neszmélyi nőt, aki 2014 nyarán beengedte telkére szomszédjának három gyerekét, akikre rátámadt az ott tartott két bullterrier kutya. Az ítélet nem jogerős.
Kiskorúak veszélyeztetésének bűntette miatt jogerősen egy év, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt egy tanárt másodfokon a Kecskeméti Törvényszék kedden. A vád szerint a tanár kirándulások és táborok alkalmával alkoholfogyasztást engedélyezett tanítványainak, valamint a jelenlétükben vulgáris és obszcén tartalmú kifejezéseket használt. A sértett diákok nem vallottak a tanár ellen, nem ismerték el, hogy a vádlott rossz hatással volt rájuk.
Éjszaka, ittasan dühöngött a szegedi buszpályaudvaron egy férfi, aki két és fél éves kislányát is magával vitte. A gyermeket a rendőrök nevelőszülőnél helyezték el.
Egy több mint tíz éve történt cselekménysorozat kapcsán tavaly októberben belső vizsgálat indult egy szerzetes-nevelőtanár ellen a Pannonhalmi Főapátságban; az eljárás következtében az érintett szerzetes elhagyta a bencés rendet – közölte a Pannonhalmi Főapátság hétfőn az MTI-vel.
Háromrendbeli, kiskorú veszélyeztetése bűntettében bűnösnek kimondva egyenként két-két év börtönbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék kedden a szigetszentmiklósi házaspárt. A szemérem elleni erőszak és erőszakos közösülés bűntette alól viszont felmentették őket.
Kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyújtott be vádiratot a helyi gimnázium egy tanára ellen a Kiskunhalasi Járási Ügyészség a Kiskunhalasi Járásbírósághoz - közölte Gyugyi Csilla, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft