"KISS LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
Május 18-án elkezdődnek és augusztus végéig egymást érik a jobbnál jobb rendezvények Orosházán és Gyopárosfürdőn.
A Jövő Építők TDM Egyesület kedden, az orosházi Alföld Gyöngye Hotelben egy tömör sajtótájékoztató keretén belül vázolta fel az előző év turisztikai adatait; mi több, szó esett a tervekről is.
Majdnem percre pontosan egy éve beszélgettünk az ektomorfos Farkas Zoli szellemével, azaz Kiss Lacával (gyulai tanárember, író), az Outcast című kötet szerzőjével. Most pedig ismét kinyitjuk a palackot:
hogy mikor. Na??? Minderre (és még több mindenre is) csütörtök délelőtt, a Petőfi Művelődési Központban egy komplex sajtótájékoztató keretében megkaptuk a választ.
Az egykori úszónő, úszóedző szerint vele is erőszakoskodott Kiss László, a magyar úszóválogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kulcsra zárta az ajtót, és azt mondta, meg fog történni a dolog - hangzott el a TV2 Tények Extra című műsorában péntek este.
Lázár János meg sem kísérelte értelmezni párttársa, Kósa Lajos Kiss-ügyben elmondott szavait.
Egyhangúan döntött a százhalombattai képviselő-testület arról, hogy megváltoztatja a Kiss Lászlóról elnevezett uszoda nevét és elfogadja lemondását a díszpolgári címről is. Ezeket az ülésüket megelőzve már maga a mesteredző kezdeményezte.
Ügyvéd jelenlétében Kiss László találkozott Takáts Zsuzsannával, akit évtizedekkel ezelőtt két társával megerőszakolt - erről a százhalombattai polgármester számolt be, miután egykori alpolgármestere tájékoztatta. Az asszony, aki hétvégén állt a nyilvánosság elé, állítólag megbocsátott Kissnek.
A világ legjobb férjének nevezte Lantos Lászlót a felesége. A férfi volt az, aki elcsalta azt a 18 éves nőt, akit utána Kiss Lászlóval és V. Lajossal együtt megerőszakoltak a Sportuszodában. A nő szerint a másik erőszaknál nem volt ott a férje, viszont tudja, hogy kik követték el.
Elébe ment az önkormányzat döntésének Kiss László: maga kéri, hogy változtassák meg a róla elnevezett városi uszoda nevét és lemond a díszpolgári címről – tudta meg a hvg.hu. Ebben a két kérdésben döntött volna szerda délután a százhalombattai képviselő-testület, de az erőszakolós botrányába végképp belefulladt Kiss megelőzte a vélhetően számára kedvezőtlen eredménnyel záruló ülést.