"KISS NORBERT" címkével ellátott hírek
Harmadik Európa-bajnoki címét szeretné ebben a szezonban megszerezni Kiss Norbert kamionversenyező, aki tavaly hat futamgyőzelemmel a harmadik helyen végzett a bajnokságban.
A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótája rajt-cél győzelmet aratott szombaton a Hungaroringen, a kamion Eb magyarországi fordulójának első futamán.
Kis túlzással apró darabokra szedve várja a folytatást a németországi Nürtingenben Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok gyorsasági kamionversenyző Mercedese, amellyel augusztus 26-án és 27-én a futamgyőzelmekért száll harcba a magyar pilóta a Hungaroringen.
Kiss Norbert egy győzelmet és egy nyolcadik helyet szerzett a gyorsasági kamion Eb szombati versenynapján Diósförgepatonyban (Orechová Poton), a Slovakiaringen.
Címét megvédve megnyerte a kamion Európa-bajnokság idei szezonját Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája a sorozat spanyolországi állomásának szombati napján.
Kiss Norbert, az Oxxo Energy Truck Race Team pilótája nyerte a kamion Európa-bajnokság idei szezonját, mivel két futamgyőzelmet aratott, egyszer pedig harmadik lett a franciaországi Le Mans-ban még zajló, idényzáró hétvégén.
Kiss Norbert, az OXXO Energy Truck Race Team pilótája mindkét futamon második lett a kamion Európa-bajnokság versenyhétvégéjének vasárnapi napján a spanyolországi Navarrában, ezzel összetettben továbbra is vezet.
A sportban nincs hátrányos helyzet, ezért is indított az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és az ÁGOTA Alapítvány olyan programot, amely a sportolással kívánja csökkenteni az érintett gyermekek hátrányos helyzetét és veszélyeztetettségét - mondta Kiss Norbert, az Emmi sportért felelős helyettes államtitkára vasárnap Gyulán.
A bajnoki cím megszerzéséért száll harcba Kiss Norbert, a kamion Európa-bajnokság magyar csapatának, az OXXO Energy Truck Race Teamnek a pilótája. Szerinte a stabil pontszerzés a legfőbb feltétele a végső sikernek.
Békés megye jól el van látva tehetséges sportolókkal, gondoljunk az atlétákra, a tornászokra vagy a focistákra. Azonban sok ígéretes gyerek az anyagiak áldozata lesz, hátrányos helyzete, családja szegénysége miatt nem jut azokhoz a lehetőségekhez, amelyek segítenék fejlődését, így derékba törik nem is létező karrierje. Azért, hogy ezek a gyerekek ne kallódjanak el, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkársága két mintaprojektet indít, az egyiket Békéscsabán. A projekt fő célján felül az összegyűjtött tapasztalatokat a sport más területein is hasznosítják majd.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó