"KISS TIBOR" címkével ellátott hírek
Közel száz állomás után Békéscsabára is megérkezett az Élet Menete Alapítvány Utazó vagonkiállítása, mely május 8-13. között tekinthető meg a vasútállomás 1.a vágányán.
Stratégiai cél a felsőoktatás további fejlesztése a megyeszékhelyen. Erről állapodtak meg az Emberi Erőforrások Minisztériumának, a Nemzetgazdasági Minisztériumnak, Békéscsaba város önkormányzatának, valamint a békéscsabai campus fenntartójának, a Szent István Egyetemnek a képviselői (február 3-án, Budapesten). A Modern Városok Program keretében kormány-előterjesztés készül, amely hosszútávon fenntartható képzési struktúrát létesít Békéscsabán és az annak kialakításához szükséges forrásokat is biztosítja. Békéscsaba önkormányzata egyedülálló ösztöndíj-csomaggal támogatja a campus hallgatóit – áll Szarvas Péter polgármester és Kiss Tibor alpolgármester, a hír6.hu-hoz hétfőn eljutatott közleményében. Írásunk másik részében a fentiekkel kapcsolatban megkérdeztük Miklós Atillát is, az MSZP Békés megyei 1. választókerületi szervezetének elnökét, aki a ***-ot követően fejti ki a véleményét.
A Békéscsabai Jókai Színház két hónapon át tartó programsorozattal emlékezik meg az 1956-os eseményekről a hatvanadik évforduló alkalmából.
A nagyváradi születésű Kiss Tibor már a második ciklusban alpolgármester Békéscsabán. Ez az írás eleinte megpróbált az emberről mesélni, de mint mindig, a politika egyszer csak akarva-akaratlanul előbújt az irodánk valamelyik sarkából. Közel húsz éve ismerjük egymást; így hogy tegeződtünk.
A magyar fociválogatott ma este hatkor újra hadba áll – ezúttal Izlanddal, persze ezt még egy másfél éves is tudja.
Sajtótájékoztatót tartott csütörtökön a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE, amelynek fő témája a klub sikeres infrastruktúra fejlesztésének lezárása volt, valamint szóba került a sporttörténelmi sikert arató gárda jövő szerdai hivatalos köszöntése is - minderről az egyesület közölt információkat.
Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a Közművelődési, Ifjúsági Oktatási és Sport Bizottság támogatásával ismételten megjelentette a Békéscsabáról gyerekeknek - dióhéjban című könyvet, amelyet a most ősszel iskolába lépő első osztályos gyerekeknek és tanítóiknak ajándékoz.
Soros ülését tartotta csütörtökön a békéscsabai közgyűlés.
A mai békéscsabai közgyűlés több fajsúlyos témát tárgyalt, több pályázatról is döntöttek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft