"KITÜNTETÉS" címkével ellátott hírek
Újkígyós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Újkígyósért” kitüntetést adományozott Gál János c. r. főtörzszászlósnak, a településen dolgozó körzeti megbízottak parancsnokának.
2017.07.07 én a Polgármesteri hivatalban Semmelweis nap alkalmából ünnepséget tartottak, melyet városunk egészségügyi és az egészségügyben dolgozó munkatársai tiszteletére rendeztek.
A zene, az irodalom és a sport brit világsztárjai, valamint a terror elleni küzdelem hősei szerepelnek a brit uralkodó születésnapi kitüntetési listájának élén.
A Rendőrség Napja alkalmából példamutató szolgálatellátásáért több Békés megyei rendőr részesült elismerésben.
Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából...
Rendőröket, polgárőröket, tűzoltókat és vízügyi szakembereket részesített elismerésben Pintér Sándor belügyminiszter, amiért a hosszabb ideje fennálló szélsőségesen hideg időjárási helyzetben kiemelkedő helytállást tanúsítottak.
A Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjét adta át Colleen Bell távozó budapesti amerikai nagykövetnek Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
Németországban több tízezren kérik Joachim Gauck szövetségi elnöktől, hogy adományozza a legmagasabb állami elismerést annak a meggyilkolt lengyel sofőrnek, akinek kamionját Berlinben egy karácsonyi vásár ellen elkövetett iszlamista terrortámadáshoz használták fel.
Egy hanglemezborítóban találták meg John Lennon II. Erzsébet brit uralkodóhoz írt levelét, amelyben megindokolja, miért küldi vissza 1965-ben kapott kitüntetését - adta hírül az MTI.
Budapesten, a Stefánia-palotában ünnepélyes keretek között adták át azokat a kitüntetéseket, amelyekkel azok munkáját ismerték el, akik önzetlenül segítik hosszabb idő óta a honvédelem ügyét, támogatják az ország védelmi képességének fejlesztését.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft