"KITÜNTETÉS" címkével ellátott hírek
Áder János, Magyarország Köztársasági Elnöke a Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozta Nádaski Mária, a Battonyai Járásbíróság nyugalmazott tisztviselője részére négy évtizeden át, nagy hivatástudattal végzett szakmai és igazgatási munkájának elismeréseként. Nádaski Mária a kitüntetést augusztus 26-án dr. Trócsányi László igazságügyi minisztertől vette át Budapesten, az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából adományozott elismerések átadási ünnepségén - tájékoztatta a hír6.hu-t dr. Marton Erika sajtószóvivő.
A Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával tüntették ki Paluskáné Udvarhelyi Juditot, Szarvas város aljegyzőjét. Ezt az elismerést minden évben a Köztisztviselők napján, azaz július 1-jén vehetik át az arra érdemesek. Odaítéléséről a belügyminiszter dönt. Az Érdemjel arany fokozatát idén mindössze négyen kapták meg az országban.
Az első brit űrhajós mellett zenészek és élsportolók szerepelnek a brit uralkodó idei születésnapi kitüntetési listájának élén.
Nem fogja az idő, és nem fogja a hely sem. Mindig úton van, mindig intézkedik, vele mindig történik valami, vagy miatta, vagy érte, de nyugalom soha sincsen körülötte. Legutóbb például a Magyar Atlétikai Szövetség közgyűlése szánt kifejezetten rá néhány percet, pedig ott sem volt. Ám a küldöttek mégis róla beszéltek.
Fehér László aljegyző urat Dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2016. március 15. napján a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával tüntette ki.
Klaus Iohannis román államfő "Az Érdemért" nemzeti érdemrend lovagi fokozatát adományozta post mortem a pénteki bukaresti tűzvész két áldozatának, Claudiu Petrének és Adrian Ruginának, annak a bátorságnak, önfeláldozásnak és odaadásnak az elismeréseként, amellyel megpróbálták mások életét megmenteni sajátjuk feláldozása árán a Colectiv klubnál történt tragédiánál - közölte hétfőn a román elnöki hivatal.
Újkígyós Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. év óta adományozza az Újkígyós Közneveléséért kitüntetést, melyet az idei évben Locskainé Szabó Ildikó pedagógusnak ítéltek oda.
Színészek, zenészek, élsportolók szerepelnek a brit uralkodó idei születésnapi kitüntetési listájának élén.
Az első nyugatnémet elnökről elnevezett Theodor Heuss-medállal tüntették ki az Átlátszó.hu magyar tényfeltáró hírportált szombaton Németországban.
Az Oscar-díjas amerikai színésznek egy angol kitüntetéséhez gratulálhatunk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft