"KITÜNTETÉS" címkével ellátott hírek
Elindult a szavazás az idei Aranyanyu Díjra, amely az oktatásban és az egészségügyben dolgozó nők munkáját hivatott elismerni.
Egységes rendeletbe foglalták négy kitüntetés - a Magyar Szent István Rend, a Magyar Becsület Rend, a Magyar Érdemrend és a Magyar Érdemkereszt - adományozásának rendjét.
Újkígyós Város Önkormányzata augusztus 20-án, az Első Kenyér ünnepi megemlékezésen adta át az Újkígyós Díszpolgára, valamint az Újkígyósért kitüntető címeket.
Augusztus 20-a, államalapító Szent István király ünnepéhez kapcsolódóan az igazságszolgáltatásban végzett több évtizedes kimagasló tevékenysége elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetéssel jutalmazta dr. Áder János köztársasági elnök Táborosi Pétert, a Szegedi Ítélőtábla tisztviselőjét, aki 1976 februárjában kezdett dolgozni a Csongrád Megyei Bíróságon.
Marian Rejewski, Jerzy Rózycki és Henryk Zygalski 1932-ben fejtette meg az Enigma-kód alapjait.
Magas katonai elismerésben részesült Rédli András, a júniusi strasbourgi vívó Európa-bajnokság párbajtőr egyéni versenyének aranyérmese, a tavaly világbajnokságot nyert magyar csapat tagja.
Június első vasárnapja pedagógusnap. Sokan, sokféleképpen köszöntik a tanítókat. Városunk kis ünnepségen emlékezett meg az aktív, és a ma már nyugdíjas korú pedagógusokról, akik közül többen országos kitüntetéseket, elismeréseket vehettek át.
Erdős Norbert, a Fidesz-KDNP EP képviselő-jelöltje, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott javaslatára a honvédelmi miniszter “Honvédelemért” kitüntető címet adományozott Szpisák Attila tótkomlósi evangélikus lelkésznek.
Szent György Napja április 24-e, amely Magyarországon a Rendőrség Napja. Ebből az alkalomból 2014. április 25-én a testület több munkatársa elismerésben részesült.
A bukaresti kormánypalotában Remus Pricopie oktatásügyi miniszter tüntette ki vasárnap azokat a székelyföldi magyar anyanyelvű diákokat, aki jó eredményeket értek el a román nyelv és irodalom tanulmányi versenyén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft