"KITÜNTETÉS" címkével ellátott hírek
Elismerést vehetett át a Békés Megyei Kormányhivatal pályázati referense az Arad és Békés megye közötti gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok élénkítésében betöltött szerepvállalásért.
Békés megyében számos kormánytisztviselő évtizedek óta elkötelezetten és magas színvonalon tevékenykedik az államigazgatásban. Az augusztus 20-ai állami ünnep alkalmából közülük idén dr. Szarka Anikó, a Békés Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szerve igazgatója részesült miniszteri elismerésben.
Újkígyós Város Önkormányzata a Szent István-napi és Első Kenyér Ünnepi Megemlékezés keretein belül, 2013. augusztus 20-án adta át az Újkígyós Díszpolgára, valamint az "Újkígyósért" kitüntető címeket.
A hagyományok fontosságára és a közösség éltető erejére hívta fel a figyelmet Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügy-miniszter abban a beszédében, amelyet az államalapítás ünnepe alkalmából mondott Budapesten, az állami kitüntetések átadásakor.
Szarvas Város Napján, július 23-án, az Evangélikus Ótemplomban – több más kitüntetett mellett – Fekete Péter a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója - a Szarvasi Vízi Színház beindításáért, és a hazai és nemzetközi színházi világba való gyors és hatékony bevezetésért – Közművelődésért Díjat vett át Babák Mihály polgármestertől.
A sikeres árvízi védekezésnek az előjelezés, a felkészülés, a szervezettség és a társadalmi összefogás volt a kulcsa - jelentette ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője, amikor szombaton Budapesten ünnepség keretében elismeréseket adott át a védekezés "hőseinek".
Az amerikai elnök a Fehér Házban 24 művésznek, írónak, sportolónak adta át életművük elismeréseként a Nemzeti Művészeti Érdemérmet és a Nemzeti Emberiességi Érdemérmet.
Újkígyós Város Önkormányzata 2012-ben, a már meglévő címek mellett, új kitüntetéseket hozott létre. 2013-ban az "Újkígyós közneveléséért" elismerést és az ezzel járó emlékplakettet Zubán Károlyné énektanár vehette át Szebellédi Zoltán polgármestertől.
Michael Caine átvette a Müncheni Filmfesztivál életműdíját, a Cine Merit Awardot a filmművészet terén felmutatott érdemeiért.
Tíz évvel ezelőtt, 2003. július 1-jén kezdődött meg az ítélkezési munka a Szegedi Ítélőtáblán. Az évfordulóhoz kapcsolódva a táblabíróság vezetése és Bírói Tanácsa kitüntetést alapított: a jövőben minden évben dr. Sélley Sándor-díjjal jutalmazzák azt a bírót és bírósági tisztviselőt, akit a Szegedi Ítélőtábla dolgozói szavazataikkal a legméltóbbnak találnak erre az elismerésre. (Dr. Sélley Sándor az 1891-ben létrehozott Szegedi Királyi Ítélőtábla alapító elnöke volt).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft