"KITÜNTETÉS" címkével ellátott hírek
Dr. Molnár István kapta meg Kamut első díszpolgári címét, a községért tett munkásságáért pedig Szlancsik Pál vehetett át kitüntetést a települési falunapon. Továbbá két önkormányzati elismerést is átnyújtottak a mai ünnepi testületi ülésen; Baji Lászlóné Laurinyecz Margit, és Kis Gábor helyi lakosoknak.
Augusztus 20-a alkalmából Dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője állami kitüntetést vehetett át Budapesten.
Baka András, a Legfelsőbb Bíróság elnöke a Szegedi Ítélőtábla három munkatársát tüntette ki a Bíróságok Napja alkalmából.
A francia művészet és irodalom rendje tiszti fokozatát, a Francia Köztársaság négy miniszteri szintű rendjének egyikét vette át pénteken Zimányi Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont Kht. igazgatója, Igric György a Filharmónia Budapest Kht. igazgatója és Zsigmond Attila, a Budapest Galéria igazgatója René Roudaut nagykövettől a magyar fővárosban.
A pártok közötti egyeztetés után ősszel tárgyalhatja ismét az Országgyűlés a Magyar Köztársaság kitüntetéseiről szóló törvény, valamint a Kossuth-díjról és a Széchenyi-díjról szóló törvény módosítását, amelyet az Alkotmánybíróság határozata miatt terjesztettek elő.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft