"KIVÁNDORLÁS" címkével ellátott hírek
Már több mint félmillióan élnek Nyugat-Európában.
A Jobbik több lépést javasol a kivándorlás csökkentése érdekében.
Szinte leállt a kivándorlás Nagy-Britanniába az elmúlt években. A brit statisztikusok még annál is kevesebb kint élő magyarról tudnak, mint amennyiről Orbán Viktor beszélt.
Annyi fiatal hagyta el az országot, hogy most már külföldön születik meg minden hatodik magyar gyerek. 2010 óta 78 ezer gyermek látta meg a napvilágot külföldön magyar szülőtől - írja a nyugat.hu.
Legalább négy és fél millió orosz hagyta el hazáját az elmúlt 26 év alatt - közölte pénteken a Civil Kezdeményezések Orosz Bizottsága.
A bolgár miniszterelnök szerint semmi jóra nem lehet számítani.
Az LMP szerint az egészségügyben dolgozók rendkívül magas kivándorlási aránya és hajlandósága miatt küszöbön áll az ágazat összeomlása.
Konzultációt indított az interneten a kivándorlásáról a Lehet Más a Politika - jelentette be szombati budapesti sajtótájékoztatóján Szél Bernadett, az LMP társelnöke.
A Magyar Liberális Párt véleménye szerint Magyarországot nem a bevándorlástól, hanem a kivándorlástól kell félteni - reagált Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi kijelentésére az ellenzéki párt elnöke.
Nagyjából 350 ezerre becsülhető a Magyarországról kivándoroltak száma egy 2013 eleji adatfelvételen alapuló mérés szerint, amelyet szerdán ismertettek a kutatás vezetői Budapesten, a Központi Statisztikai Hivatalban.