"KIZÁRÁS" címkével ellátott hírek
A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerint a Fidesz nyerte meg a néppárti csatát, olyan jó kompromisszum született, amely az Európai Néppártot (EPP) segíti.
Az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) csütörtökön úgy döntött, hogy megszakít minden kapcsolatot azzal az olasz tudóssal, aki a szervezet egy nemzetközi konferenciáján a nőket becsmérlő kijelentéseket tett.
A portugál Demokratikus és Szociális Centrum-Néppárt (CDS-PP), majd a holland Kereszténydemokrata Tömörülés (CDA) is indítványozta a Fidesz kizárását a konzervatív erőket tömörítő Európai Néppártból (EPP).
A Fidesz kizárását fogja kezdeményezni az Európai Néppártból (EPP) a belgiumi német ajkú közösség Keresztényszociális Pártjának (CSP) elnöke, mondván, hogy Orbán Viktor kormányfő számos alkalommal túllépte a határt, ugyanakkor elismerve, hogy az indítványa valószínűleg nem kap majd elegendő támogatást a pártcsaládon belül.
Hosszú Katinka a szombati zárónapon is remekelt a döntőkben, így összességében 16 fináléjából ugyanennyi aranyérmet nyert a Százhalombattán rendezett rövidpályás úszó országos bajnokságon -adta hírül az MTI.
Az Orosz Paralimpiai Bizottság hétfőn nyújtja be fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbíróság határozata ellen, amellyel kizárták az orosz sportolók a riói paralimpiáról.
De már mindegy, mert egyik sem jutott a döntőbe. Ellenünk alkalmazta először a FINA egy új szabályát.
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség vizsgálja, hogy javasolja-e a gyakorta doppingbotrányba keveredő országok kizárását többsportágas eseményekről, például olimpiáról.
A vasárnapi idénynyitó Forma-1-es Ausztrál Nagydíj módosított végeredménye és a világbajnoki pontversenyek állása (a formula1.com alapján):
A tűzoltók segítségével jutott vissza lakásába az a házaspár, amelynek kisgyermeke véletlenül kizárta őket lakásuk erkélyére Nagykanizsán - közölte honlapján hétfőn a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (ZMKI).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft