"KLUB" címkével ellátott hírek
3 éve működik sikeresen az Egészségkör- klub Füzesgyarmaton.
A játékos egy rádióműsorban fejtette ki, hogy elvágyódik a Bursasporból, ráadásul a terrortámadások veszélye miatt sem maradna szívesen az országban.
Tudtad, hogy a hordozós anyák nyolc éves korukig szoptatják a csemetéjüket? És hogy 16 éves korukig egy ágyban alszanak velük?
Megjelent a Cseh Tamás Program második évadának újabb pályázati felhívása, amelyben a fővároson kívül működő könnyűzenei klubok és koncerthelyszínek pályázhatnak összesen 80 millió forintos támogatásra.
New York legnagyobb és legdrágább, 130 millió dolláros (28,6 milliárd forint) otthonává alakítják át az 1930-as években emelt River House nevű art deco apartman-toronyház magánklubját.
Békéscsabán a Kinizsi utcai üzletsoron, a NAV épületével szemben lévő, földszintes, fedett járdán megközelíthető üzletek között húzódik meg a KIT Makett Üzlet, ahol gyakorlatilag megfordult már az egész város, hiszen speciális szolgáltatást nyújtott, nyújt. Olyat, aminek nincs alternatívája Békéscsabán. A bolt zipzár szaküzletként működött, működik. Ez önmagában még nem lenne egyedi, hiszen zipzár máshol is megvásárolható.
Hobo visszatér a gyökerekhez, s újra megidézi az egykoron a MOM-ban, az FMH-ban majd a Lágymányosi Közösségi Házban működő legendás Hobo-hangulatát. Bluest, rock and rollt, kuplékat játszik, verseket szaval testközelből az embereknek, mindeközben zenészeket, költőket, színészeket hív vendégül, művészfilmeket, zenés filmeket vetít, kiállításoknak ad teret, fiatal együttesek számára nyújt lehetőséget a bemutatkozásra. Hobo és Bandája – Póka Egonnal és legkiválóbb tanítványaival, ifj. Tornóczky Ferenccel és Szakadáti Mátyással – havonta egy alkalommal várja majd a rajongókat a Fonóban. A klubnyitó február 25-én lesz.
A múlt hétvége legsikeresebb atlétája Tábor Miklós válogatott középtávfutó volt, hiszen ahol elindult, mindent megnyert.