"KÖD" címkével ellátott hírek
Ködriasztást adott ki a következő napokban várható időjárás miatt a rendőrség.
Tizenhárom megyére adtak ki figyelmeztetést péntekre.
Tizenkét megyében és a fővárosban ismét ónos esőre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat.
Az ország nagy részére a tartós, sűrű köd veszélye miatt, több megyére és a fővárosra pedig az ónos eső miatt is figyelmeztetéseket adott ki péntekre a meteorológiai szolgálat.
A tartós, sűrű köd miatt Budapestre és tizennégy megyére figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Több megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adtak ki az extrém hideg és a tartós sűrű köd veszélye miatt.
Kilenc megyére a tartós, sűrű köd, öt megyére és a fővárosra az extrém hideg veszélye miatt adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap.
Kilenc megyére figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt szerdán az Országos Meteorológiai Szolgálat, míg a fővárosban a légszenyezettség romlására hívták fel a figyelmet.
Délutánra mindenütt feloszlik vagy jelentősen ritkul, estétől azonban néhol újraképződhet, illetve sűrűsödhet. Számottevő csapadék nem várható, csupán néhol lehet szitálás.
Egy magyar sérültje is van a Szlovéniában szombat délután történt tömegbalesetnek, amelyben legalább hetven gépjármű ütközött össze, illetve rohant egymásba a Ljubljanából Koperbe vezető autópályán - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) vasárnap hajnalban az MTI-vel.