"KOLBÁSZ" címkével ellátott hírek
Mindezzel kapcsolatban Ignácz Mihályt, a DR. IGNÁCZ Kolbászmanufaktúra tulajdonosát faggattam. Ismeretségünk több évtizedes; naná, hogy tegeződtünk. (Such Tamás írása.)
Tombol a nyár, és per pillanat igen nehéz elképzelni, de nem is olyan sokára újra együtt töltjük. Ferencz Rezső októberi cikkével emlékezünk a 2015-ös, és készülünk az idei - 20.! - Kolbászfesztiválra, melyen az egykori Modern Talking énekese, Thomas Anders lesz a sztárfellépő.
Megtámadták Tbiliszi egyik, külföldiek által üzemeltetett vegán kávézóját. A szélsőjobbos támadók kolbászokat vettek elő a vegánok között, majd verekedés tört ki.
A Dékány Ferencnél tett látogatásunk ismét csak egyértelművé tette, hogy egy csöpp Békés megyei családi vállalkozás is érhet el hatalmas, akár nemzetközi szinten is elismerésre méltó eredményeket. A gyulai székhelyű cég sikerének titka a szakértelemben, a minőség iránti elkötelezettségben és a hagyományok iránti tiszteletben rejtezik. Minderről a tulajdonost kérdeztük. (x)
Újabb rekordok dőltek meg a versenyzők és a látogatók számában is a 19. Csabai Kolbászfesztiválon. Hégely Sándor fesztiváligazgatót kértük egy gyorsértékelésre még a Csík Zenekar vasárnap esti koncertje előtt.
Közel negyedezer ifjú, ötfős kolbászkészítő-csapat veselkedett neki csütörtök délelőtt a ládányi, öt kilós vörös darált húsnak, hogy két óra masszív gyúrást követően elkészüljön a mestermű. 19. Csabai Kolbászfesztivál, első nap, első program, első fogalmazás – a nem hivatalos megnyitóról.
Na, ki a király? felvetésünkre a legaktuálisabb válasz az, hogy, aki megnyeri a 19. Csabai Kolbászfesztivál nemzetközi szárazkolbász-készítő versenyét. A végeredményt a hivatalos megnyitó alkalmával, csütörtökön kora este teszik közzé. Addig is a megmérettetés izgalmas forgatagába vetettük bele magunkat azért, hogy kiderítsük, mi tesz egy jófajta kolbászt valódi mestermunkává.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft