"KÓMA" címkével ellátott hírek
Egy nappal az életben tartó gépek lekapcsolása előtt felébredt a kómából egy balesetet szenvedett amerikai tinédzser - számolt be az esetről a BBC.
Stabil állapotban van az a 19 éves nő, akit csütörtökön szállítottak haza Bulgáriából, ahol három hete autóbalesetet szenvedett.
A 19 éves Vanesszát már a héten hazahozhatják, és a biztosító megerősítette, hogy átvállalták a bulgáriai kezelésének költségeit.
Lapértesülés szerint A. Szabina egyelőre nem emlékszik a Teréz körúton történtekre, de ez nem jelenti azt, hogy később sem fog. A robbantás másik rendőr sérültjét is kihallgatták már a kollégái.
Meg nem erősített hírek szerint egy kannabiszalapú fájdalomcsillapító gyógyszer tesztelése közben került kritikus állapotba hat ember Franciaországban, egyikük kómában fekszik.
A terveknek megfelelően alakult Laurent belga herceg mesterséges kómája és az azt követő ébresztés.
Laurent belga herceg - Fülöp belga király öccse - hat nappal ezelőtt tüdőgyulladással került kórházba. Egy napja azonban orvosai úgy döntöttek, hogy mesterséges kómában pihentetik a herceg szervezetét, így vélhetően sokkal gyorsabban és jobban reagál a beadott antibiotikumokra.
Egyelőre nem ébresztették fel az altatásból Törőcsik Andrást, akin agyműtétet hajtottak végre.
Agyműtétet hajtottak végre Törőcsik Andráson, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján, aki azóta kómában fekszik - értesült az nso.hu.
Napra pontosan egy hónapja szenvedett súlyos síbalesetet Michael Schumacher. Noha állapotáról jó ideje nem érkezett hivatalos információ, francia lapértesülések szerint az orvosok már megkezdték a német fokozatos felébresztését a mélyaltatásból - írta a hirado.hu.