"KONCERT" címkével ellátott hírek
Könnyen belefuthatunk a neten drága vagy érvénytelen jegyekbe. A szervezők meg is nevezik a szélhámosnak gondolt jegyirodákat.
Több tízezren gyűltek össze hétfőn a németországi Chemnitzben egy ingyenes szabadtéri koncertre, amelyet a szervezők az utóbbi napok erőszakba forduló tüntetései után a "Felkelés a szélsőjobboldali uszítás ellen - Rasszizmus helyett szolidaritás" mottóval hirdettek meg.
A harmadik szám után félbeszakadt a szombat esti berlini U2 koncert, írja az Index, mert hirtelen elment Bono hangja, mondta kollégánknak egy koncerten tartózkodó ismerőse. Ezt később egy rajongói oldal Tweetje is megerősítette:
Beszakadt a móló több száz néző alatt egy koncerten az észak-nyugat spanyolországi Vigo sportkikötőjében hétfőre virradó éjjel.
A Rolling Stones No Filter című turnéja újabb 11 európai állomását jelentette be hétfőn az együttes honlapján.
A karácsonyi visszavonulás előtt idén is egy meglepetésekkel teli koncertet ad a Republic együttes december 23-án, szombaton a Barba Negra Music Clubban, ahol adományokat is gyűjt a zenekar - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.
Lemez(újra)bemutató sorozatának következő állomásaként 35 éve megjelent bemutatkozó anyagát, a Macska az úton című albumot mutatja be a KFT zenekar szeptember 28-án az újbudai A38 állóhajón.
A Magic Tour a Queen rockegyüttes 1986-os, utolsó eredeti felállású koncertturnéjának egyik állomása a Népstadion volt.
A Stereo MC's brit hiphop csapat, az Alma együttes és a Tankcsapda ad koncertet idén a Balaton közepén, a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében megvalósuló kompkoncerteken.
Felújított műsorral, színpadképpel és rengeteg új taggal lép fel a világhírű Alexandrov Együttes május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.