"KONDOROS" címkével ellátott hírek
Közlekedési balesetek, ittas járművezetés gyanúja, szabálysértés és közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedések.
A már hagyományossá vált időben, szeptember első hétvégéjén rendezte meg a Kondorosi Kick-Box Egyesület és a Békés Megyei Harcművész Szövetség szakmai napját, a Demonstrációs napot.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert kisteherautóval elütött egy motorost Kondoros közelében.
Már a 2600 körüli nevezés is mutatta, hogy a négy földrész 37 országának 247 klubját Budapestre hozó XXIV. Kick-box Világkupa három napja egy igencsak mozgalmas eseménye lesz nem csak a magyar kick-boxnak, hanem a WAKO világszövetségnek is. A budapesti BOK (régen SYMA) csarnokban 12 küzdőtér és három ring működött folyamatosan és nem sok üresjáratot tartott a népes nemzetközi bírói kar, amelyben helyet kapott és jól bíráskodott megyénkből Gasparik Róbert, Koczka András és Vizsnyiczai Richárd.
A Lak-Alarm Kft., Békés megye egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a minap porelszívó technológiát telepített az Agromag Kft. telekgerendási telephelyén lévő három üzemcsarnokába. Ezzel kapcsolatban a kondorosi cég két prominensével: Zsjak Zoltán ügyvezető-tulajdonossal és Bartis Nándor műszaki vezetővel beszélgettem.
A Lak-Alarm Kft., Békés megye egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a minap porelszívó technológiát telepített az Agromag Kft. telekgerendási telephelyén lévő három üzemcsarnokába.
Összeütközött egy személyautó és egy motoros a 4642-es számú úton, Kondoros és Gyomaendrőd között. A balesetben a motoros a helyszínen életét veszítette.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft