"KONFERENCIA" címkével ellátott hírek
Általános alapelvekbe ütközik, és 23 millió ember egészséghez fűződő jogait sérti, hogy Peking nyomására Tajvan idén nem kapott meghívást az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Genfben megrendezett éves konferenciájára - jelentette ki kedden Andrew Lee, a tajvani külügymnisztérium szóvivője.
Szellemi tulajdonjogok védelméről szóló nemzetközi konferencia kezdődött kedden Budapesten a hamisítás elleni hatóságok részvételével - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-vel.
A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) könnyűzenei támogató rendszerét bemutató, valamint az Egri Ifjúsági Zenei Program (EIZP) eddigi eredményeit értékelő és jövőjét meghatározó konferenciának ad otthont február 7-én a hevesi megyeszékhely - mondta el az eseményt beharangozó keddi sajtótájékoztatón a város alpolgármestere.
Konferenciát rendeznek a közművelődési szakemberképzésről szerdán Budapesten közművelődési intézmények és képzőintézmények vezetői, továbbá a képzésekért felelős szakemberek részvételével - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért Felelős Államtitkársága az MTI-t.
Szélesebb körben kell folytatni az egyeztetéseket a színházi előadó-művészeti és táncművészeti szakma jövőjéről - hangoztatta a Párbeszéd a magyar színház jövőjéről című negyedik szakmai konferenciát lezáró sajtótájékoztatón a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója a Győri Nemzeti Színházban pénteken.
Budapest a 16., Magyarország pedig már a 33. a nemzetközi konferenciahelyszínek világranglistáján, egy év alatt 3-3 helyet léptek előre - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).
Washingtonban nemzetközi konferencia kezdődött a keresztényüldözésekről.
Füzesgyarmaton 2017. február 3-án ismételten megrendezésre kerül a Vidékfejlesztési Konferencia.
Több mint kétszáz szakember részvételével a globális oktatási kihívásokról kezdődik többnapos konferencia hétfőn Budapesten.
Mindössze fél év telt el az első beszélgetés óta. Ennyi időre volt szükség ahhoz, hogy a három Közép-békési város, Békéscsaba, Békés és Gyula kézilabdasportjának felelős vezetőinek közös gondolkodásának eredményeképpen szerda délelőtt létrejött egy országos jelentőségű konferencia, ahol minden regisztrált résztvevő megkapta azt a füzetet, melyet a három város kézilabda egyesületei, a Testnevelési Egyetem rektora és a Nemzeti Kézilabda Akadémia munkatársai közösen írtak meg.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft