"KÖNYVHÉT" címkével ellátott hírek
Átadták Az év gyerekkönyve díjakat a budapesti Vörösmarty téren a 89. Ünnepi Könyvhét és 17. Gyermekkönyvnapok alkalmából.
Két, L. Simon Lászlóhoz kapcsolódó kötet is megjelent a 88. Ünnepi Könyvhétre: a Körbejárni a hazát című válogatás a szerző korábbi és frissebb esszéiből szemezget, míg Kelemen Erzsébet A szöveg testén túl - L. Simon László lineáris és vizuális költészete című monográfiája az alkotó irodalmi munkásságába vezet be.
Gyulán tartják csütörtök délelőtt a 87. Ünnepi Könyvhét vidéki, országos megnyitóját, a Békés megyei városban a háromnapos könyves seregszemlén író-olvasó találkozók, koncertek, filmvetítés és konferencia várja az érdeklődőket.
Csukás István Összegyűjtött verseit jelentette meg a Könyvmolyképző kiadó a 86. Ünnepi Könyvhétre.
Széles a könyvkínálat és kedvezményesen lehet vásárolni, a legtöbb látogatót ezek mellett mégis a dedikáló írók és a velük való beszélgetés lehetősége vonzotta a 85. Ünnepi Könyvhétre és a 13. Gyermekkönyvnapokra a budapesti Vörösmarty térre.
Százezer eperfa címmel új regénnyel jelentkezett a 85. Ünnepi Könyvhétre Egressy Zoltán. A sok műfajban alkotó, az utóbbi években elsősorban drámákat és novellákat író szerző második regényének egyik alapeleme a szimbólumok használata.
Végel László Kossuth-díjas regény- és drámaíró nyitotta meg a 85. Ünnepi Könyvhét és a 13. Gyermekkönyvnapok programját csütörtökön Szegeden
Háromszázharmincöt újdonság várja az érdeklődőket a 85. Ünnepi Könyvhéten és a 13. Gyermekkönyvnapokon, amely csütörtöktől hétfőig tart Budapesten, valamint az ország mintegy 80 településén.
Jubileumi Baranyi Ferenc-versválogatással, regényekkel, új verseskötetekkel és egy olasz mártírokról szóló monográfiával készül a Hungarovox Kiadó a csütörtökön kezdődő 85. Ünnepi Könyvhétre.
Az Ünnepi Könyvhét (pontosabban itt, vidéken a könyvhétvége) egy csomó színes, társprogrammal kecsegtette a betűfalókat. Szombat délután, például Békésen egy nagyszerű, tradicionális jazzkoncert homogenizálta, illetve írta felül az olykor esküvői szirénáktól zajos napszakot. Horváth Elekkel, a Jazzelek vezetőjével, bőgősével beszélgettem.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft