"KONZORCIUM" címkével ellátott hírek
Dévaványa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött arról, hogy konzorciumi megállapodást kíván kötni Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testületével.
A kormány kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a mezőgazdasági termelők időjárási kockázatokkal szembeni kitettségét mérsékelje és a kár mértékét enyhítse - hangoztatta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) politikai államtitkára szerdán Budapesten.
Újabb mérföldkövéhez érkezett a Dél-alföldi Ivóvízminőség-javító Program, lezárult az előkészítési szakasz. Az európai uniós és magyar szabályozásban foglaltaknak jelenleg régiónk 217 településén nem felel meg az ivóvíz minősége, ezen változtat ez a program.
Hűtlen kezelés gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség a veszprémi önkormányzat által hulladékkezelő telep létesítésére vásárolt ingatlan ügyében.
Nyolc ajánlattevő nyújtotta be jelentkezését a megtett úttal arányos elektronikus díjszedési rendszer hazai kiépítésére kiírt gyorsított közbeszerzési eljárásra a szerda délelőtt 11 órakor lejárt határidőig - közölte az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt.