"KORLÁTOZÁS" címkével ellátott hírek
Korlátozásokra kell készülni hétfő délután a Liszt Ferenc-repülőtéren és környékén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
A Baleár-szigetek kormánya kezdeményezte az Európai Bizottságnál és Spanyolország kormányánál, hogy korlátozzák az alkoholfogyasztást a repülőjáratokon és a repülőtereken az utasok biztonsága és nyugalma érdekében - írta csütörtökön a Diario de Mallorca című lap.
Uniós, illetve a nemzeti dohánytermék irányelv alapján korlátozzák az elektromos cigaretta használatát május 20-ától - közölte a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Dohányzás Fókuszpontjának vezetője.
Szlovénia korlátozza a tehergépjárművek beléptetését péntek este kilenc óráig - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
A német kormány korlátozná a készpénzforgalmat a pénzmosás és a terrorfinanszírozás elleni harc részeként, a szerdán ismertetett elképzelés szerint az Európai Unió tagállamainak közösen kellene lépniük az ügyben, és ha nem sikerül a megegyezés uniós szinten, Németország saját hatáskörben vezet be felső határt.
A folytatódó hőséghullám miatt áramfogyasztás-korlátozást rendelt el hétfőn a lengyel villamosenergia-ipari átviteli rendszerirányító (PSE SA) a lengyelországi nagyfogyasztók számára, a gazdasági minisztérium válságstábot állít fel.
Megtiltottak minden pénzátutalást külföldre, emellett naponta hatvan eurónál nagyobb összeg helyi kibocsátású bankkártyával nem vehető fel a pénzjegykiadó automatákból.
Rendezvény miatt június 20-án 16 és 17 óra között lezárásra kell számítani a 44-es főúton Szarvas belterületén - tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztálya.
Szerdától nem lehet olyan élelmiszert forgalomba hozni Magyarországon, amely összes zsírtartalmának 100 grammjában a transzzsírsavak mennyisége meghaladja a 2 grammot.
A rendkívüli időjárási körülmények következtében kialakult szlovén határzár miatt már négy megyében és a Budapesti Rendőr-főkapitányság területén is korlátozzák a teherforgalmat - közölte honlapján a rendőrség.