"KORMÁNYHIAVTAL" címkével ellátott hírek
Február második felében 11 magyar utazott Albániába. Hogy miért hírértékű ez? Azért, mert ez a 11 magyar segíteni ment. Selenice városába indultak, ahol (de nem csak ott) az esőzések rendkívüli árvízi helyzetet okoztak. A csoport huszonöt tonnányi menetfelszerelést vitt magával, benne egy nagyteljesítményű víztisztítót és egy víztisztító-zacskózó berendezést is. Az ott töltött tíz nap alatt mintegy 100 ezer liter ivóvizet tisztítottak meg a lakosság számára.
Március 15-e, a Szabad Sajtó Napja alkalmából kötetlen beszélgetésre invitálta a média képviselőit a Békés Megye Kormányhivatal vezetése pénteken.
Március 15-e, a Szabad Sajtó Napja alkalmából kötetlen beszélgetésre invitálta a média képviselőit a Békés Megye Kormányhivatal vezetése pénteken.
Kormányablak ügyintézőket avattak kedden Békéscsabán, a Békés Megyei Kormányhivatal Tomcsányi termében. A megyéből 26-an vehették át a bizonyítványukat.
Csendes Ferenc békéscsabai festőművész kiállítása nyílt meg hétfőn a Békés Megyei Kormányhivatal aulájában. A rendezvény előtt az alkotóval beszélgettem.
Manapság, amikor egyre többen elhagyják a régiójukat, a hazájukat, azért léteznek paradoxon példák is. Ilyen a Magyar Játszótér Kft., amely 2012-ben a Dunántúlról helyzete át Hunyára a székhelyét.
Szombaton nyílt meg Scholtz Endre festőművész, tanár, valamint Tóth Edina grafikus, festőművész közös kiállítása a Békés Megyei Kormányhivatal földszinti Tanácskozóterem előterében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft