"KORMÁNYZÓ" címkével ellátott hírek
Befejezi kampányát, kiszáll a republikánusok elnökjelöltségéért folytatott küzdelemből - jelentette be Jeb Bush volt floridai kormányzó a.
Mintegy harminc köztisztviselőt elraboltak a tuareg szeparatisták, az Azavadi Nemzeti Felszabadítási Mozgalom (MNLA) fegyveresei a Mali északkeleti részén fekvő Kidalban a kormányerőkkel vívott harcokban - közölte a régió kormányzója vasárnap.
Egy kanadai cég által működtetett aranybánya szerződésének felülvizsgálatát követelve tüntetők túszul ejtettek hétfőn Kirgizisztánban egy megyei kormányzót.
Megtagadta Charles Manson egy negyven éve börtönben lévő követőjének szabadon engedését Jerry Brown kaliforniai kormányzó, noha a kegyelmi bizottság ezzel ellenkező tartalmú döntést hozott. A testület nemrég határozott úgy, hogy a most 70 éves Bruce Davis elhagyhatja a börtönt, a végső szó azonban a kormányzóé volt, ő pedig helyi idő szerint pénteken úgy döntött, a Manson-családnak nevezett banda tagjának továbbra is rácsok mögött kell maradnia. Brown szerint szabadulása esetén Davis veszélyt jelentene a társadalomra.
Több tízezren tüntettek a hongkongi kormányzó ellen és mellett Kína különleges igazgatású területén kedden - adta hírül a South China Morning Post hongkongi napilap.
Jövő év január 6-án népszavazáson dönthetnek a gyömrőiek a helyi Horthy park elnevezéséről, miután a terület átkeresztelése ellen tiltakozók összegyűjtötték a megfelelő számú hiteles aláírást.
Újabb lehallgatási botrány foglalkoztatja a román sajtót, miután kiderült, hogy az államfővel folytatott telefonbeszélgetések is szerepelnek a korrupcióval gyanúsított volt adóhatósági elnök, Sorin Blejnar lehallgatási jegyzőkönyveiben.
Közlemény és tiltakozás is napvilágot látott röpke fél nap leforgása alatt, a szeptember 8-án, Sarkadon felavatni tervezett vitéz nagybányai Horthy Miklós emléktábla kapcsán. A hir6.hu munkatársa egy, a rendezvénnyel kapcsolatos - finoman fogalmazva is - ellentmondásos meghívót, plakátot is megörökített.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft