"KÖRNYEZETTUDATOS" címkével ellátott hírek
A Golden Pallet Kft. 2013-ban kötelezte el magát az FSC (Forest Stewardship Counsil ®) nemzetközi szervezetének elvei mellett, méghozzá az elsők között Magyarországon.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság országos rendezvénysorozatot indít a környezettudatos vásárlói szemlélet fejlesztése érdekében – jelentette be sajtótájékoztatóján az NFH megbízott főigazgatója Budapesten, sajtótájékoztatón.
Már vasárnap, a Sziget fesztivál programjainak megkezdése előtt nagy számban érkeztek a rendezvényre az első beköltözők, többségében külföldiek. A mínusz egyedik nappal hétfőn induló Szigeten a szervezők várakozásai szerint megdőlhet a látogatócsúcs.
A környezettudatos vásárlói döntésekre, valamint a felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagok használatának fontosságára hívta fel a figyelmet a Tetra Pak Hungária Zrt., a Forest Stewardship Council (FSC - Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa), valamint a Bakonyerdő Zrt. szerdán Budapesten sajtótájékoztatón, a június 5-i környezetvédelmi világnap alkalmából.
A 65 éves Arnold Schwarzenegger, volt kaliforniai kormányzó most éppen azt igyekszik bebizonyítani, hogy bár személy szerint ő nagy lábon él, de azt legalább környezettudatosan teszi. Mert bár az ő háztartásában is van fűthető masszázsmedence, autóparkjában néhány Hummer márkájú terepjáró (az első polgári célra készült Hummer speciel pont ő vásárolta meg), de tudja meg végre a világ, így is lehet energiát spórolni.
A környezettudatos életmódot és a spórolást segítő praktikákat bemutató program kezdődik nyugdíjasoknak.
Akciótervet készít elő a válságba jutott európai autógyártás támogatására az Európai Bizottság (EB) az ágazatban foglalkoztatott 12 millió ember munkahelyének védelmében - értesült a Focus című német hírmagazin.
Négyből csupán egy család vezet nyilvántartást energiafogyasztásáról, a nagy többség nem is tudja, hogy mennyit fogyasztanak a lakásban található készülékek, viszont ingatlanuk energetikai hiányosságaival már többen tisztában vannak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó