"KÖRÖZÉS" címkével ellátott hírek
Feladta magát a rendőrségen a fentanilt tartalmazó reptéri csomag miatt körözött férfi hétfőn - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a honlapján.
A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, tegnap, 16 órakor kilépésre jelentkezett egy kerepesi nő, aki ellen kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap elfogtak egy magyarbánhegyesi férfit, akit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt köröztek.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap elfogtak egy békéscsabai nőt, aki ellen az egyik budapesti kerületi bíróság adott ki elfogatóparancsot.
Kötegyánban elfogtak a rendőrök egy nagykanizsai férfit, akit több bűncselekmény elkövetése miatt szabadságvesztésre ítélt a bíróság.
Szolgálaton kívüli nyomozó segítségével fogtak el a rendőrjárőrök egy kerékpárlopásokkal gyanúsítható férfit Békéscsabán.
A debreceni reptérről akart Londonba utazni a körözött nő, de gyanús lett az útlevélkezelőnek.
Egy 44 éves férfi ellen adtak ki elfogatóparancsot, őt gyanúsítják azzal, hogy megölt egy 32 éves nőt Kőbányán.
Két könnyű sérüléssel járó baleset történt tegnap Békés megyében. Egy kifosztás miatt körözött férfivel szemben is intézkedtek a rendőrök - tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Babakocsiban fekvő tizennégy hónapos gyermekét hagyta az utcán egy nő a XX. kerületben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft